|

Jermaine Jones'tan güzel haber

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, devre arası transfer döneminde Almanya'nın Schalke 04 takımından alınan Jermaine Jones'un ciddi sakatlığının bulunmadığını ve en kısa sürede takıma katılacağını dile getirdi.

Aa
00:00 - 14/02/2014 Cuma
Güncelleme: 13:12 - 14/02/2014 Cuma
Yeni Şafak
Jermaine Jones'tan güzel haber
Jermaine Jones'tan güzel haber

Her futbolcunun geçmişte sakatlık yaşayabileceğini anlatan Deniz Atalay, "Bu transferi yapmadan önce sağlık ekibimiz, Schalke'nin sağlık ekibiyle diyaloğa girdi. Doktorların temasları oldu ve belgeleri aldık. İncelemeler yapıldı ve sıkıntı olmadığı teyit edildi. Sıkıntının olmadığı teyit edildikten sonra transfer oldu" şeklinde konuştu.

Jones'un normal bir sakatlık geçirdiğini kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "İlk antrenmanda performansı iyiydi. İkinci antrenmanda sakatlandı. Bu onun sakat geldiğinin göstergesi değil. Her futbolcunun mutlaka sakatlık problemleri oluyor. Kendi takımında oynayarak geldi. Takımla çalışmalara başlayacak" ifadelerini kullandı.

'Dany'e sahip çıkmamız lazım'

Deniz Atalay, Galatasaray'dan kiralık olarak alınan Dany Nounkeu'ya camianın sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Teknik ekibin Antalya kampında Dany transferini çok istediğini hatırlatan Atalay, "O süreçte Lescott ile ilgili gelişme vardı. O sürecin tamamlanmasını bekledik. O olmayınca kendisiyle anlaştık" dedi.

Teknik ekibin Dany konusunda ısrarcı olmasının ve kendilerinin onlara güvenmesiyle transferinin gerçekleştiğini anlatan Asbaşkan Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Camiamız mutlaka buna anlayış gösterecektir. Beşiktaş forması giyen her futbolcu mutlaka Beşiktaş'a hizmet etmek için gelmiştir. Daha önce oynadığı takım önemli değildir. O formayı giydiği anda bizim futbolcumuzdur. Dany'e sahip çıkmamız lazım. Gaziantepspor'da oynadığı dönemde de arzu ettiğimiz oyuncuydu. Ama o günkü şartlarda olmadı. İhtiyacımız olan, eksik noktaya oyuncu transfer ediyoruz. Dany bunu hak eden bir oyuncu. Önümüzdeki günlerde performansıyla bunu ispat edecek."

10 yıl önce