|

Jesus Navas'ın 'homesick' ile imtihanı

Evden uzaklaşma sorunu nedeniyle takımının deplasman maçlarındaki hastalığı ile gündeme sık sık gelen Sevilla'nın İspanyol yıldızı Jesus Navas'ın Manchester City'ye transfer olduktan sonra, evinden uzakta İngiltere'de hayatına nasıl devam edeceği merak konusu.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 12/06/2013 Çarşamba
Güncelleme: 19:17 - 10/06/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Jesus Navas'ın 'homesick' ile imtihanı
Jesus Navas'ın 'homesick' ile imtihanı

Sevilla'nın kaptanı 27 yaşındaki Jesus Navas, geçtiğimiz Çarşamba günü Manchester City'ye transfer olmuştu. Endülüs Bölgesi takımının gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncusu olarak gösterilen ve 10 yıldır takımı ile büyük başarılar elde eden Navas, kendisine gelen transfer tekliflerini 'Homesick', yani gurbette yaşayamama hastalığı nedeniyle reddetmişti.

İspanya Milli Takımı ve Sevilla ile gittiği deplasmanlarda 'evden uzak yaşayamama' hastalığı nedeniyle yaşadığı ruhsal sorunlar nedeniyle uzun süre terapi gören 27 yaşındaki yıldızın, hastalığını yenmekte kesin karar kıldığı konuşuluyor.

İspanya basınında çıkan haberlerde; Jesus Navas'ın, hastalığının üzerine giderek, yenmeyi hedeflediği, bunun kariyerinin önüne geçmesini engellemek istediği kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde City'nin yolunu tutan yıldız kanat oyuncusu, Ada'nın yolunu tutarken yaptığı açıklamada, 'Kendimi geliştirebilecek bir takımda oynamak istiyorum' demişti.

İspanya Milli Takımı'nda 23, Sevilla'da 393 kez forma giyen futbolcunun transfer ücretine ilişkin ise bir açıklama yapılmazken, oyuncunun hastalığının nasıl seyredeceği merakla bekleniyor.

11 yıl önce