|

Joan Laporta'dan Ricardo Quaresma itirafı

Barcelona'nın eski başkanı Joan Laporta, Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecekken tercihlerini Ricardo Quaresma'dan yana kullandıklarını açıkladı. Laporta'nın sözleri Avrupa medyasında büyük yankı uyandırdı.

Yeni Şafak
15:21 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 14/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Ricardo Quaresma ve Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Avrupa şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı.
Ricardo Quaresma ve Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Avrupa şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı.

2003 yılında Sporting Lizbon'dan Manchester United'a 19 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Cristiano Ronaldo ile ilgili yeni bir gerçek daha ortaya çıktı. Barcelona eski başkanı Joan Laporta, Katalan basınına verdiği bir demeçte Portekizli yıldızı o dönem 17 milyon euroya transfer edebilecekken tercihlerini Ricardo Quaresma'dan yana kullandıklarını söyledi.

Laporta, konuyla ilgili olarak "Manchester United, 19 milyon euroya Cristiano Ronaldo'yu transfer etti ama biz onu 17 milyon euroya alabilirdik. O gün transferdeki tercihimizi Ricardo Quaresma'dan yana kullandık" ifadelerini kullandı.

  • Ricardo Quaresma, Barcelona kariyerinde 28 resmi maça çıkmış 1 gol atabilmiş ve 2 de asist yapmıştı. Ronaldo ise Manchester United kariyerinde 292 maçta 118 gol atmış 68 de asist yapma başarısı göstermişti.
#Barcelona
#Cristiano Ronaldo
#Joan Laporta
6 yıl önce