|

Johan Elmander artık scout

Galatasaray taraftarının en sevdiği futbolculardan biri olan Johan Elmander'in futbolu bırakma kararının ardından ne iş yapacağı belli oldu. Devre arası kampında Fatih Terim'in davetlisi olarak Antalya'ya gelen ve burada bir görüşme gerçekleştiren İsveçli eski futbolcunun Kuzey ülkelerinde oyuncu araştırması yapacağı ve buradan yapılacak transferlerden sorumlu olacağı ifade edildi.

Yeni Şafak
15:46 - 17/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 17:05 - 17/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Johan Elmander, Fatih Terim'le Galatasaray'ın devre arası kampında bir araya gelmiş ve durumunu görüşmüştü.
Johan Elmander, Fatih Terim'le Galatasaray'ın devre arası kampında bir araya gelmiş ve durumunu görüşmüştü.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Johan Elmander'in sarı kırmızılıların teknik heyetinde Fatih Terim'in yardımcısı olacağı belirtilmişti. İsveçli oyuncunun sarı kırmızılı kulüpte ne görev yapacağı belli oldu.

Johan Elmander de önceki günlerde İstanbul'a gelen Emmanuel Eboue gibi Galatasaray'ın oyuncu izleme ekibinde görev yapacak. İsveçli oyuncunun özellikle İskandinavya'daki futbolcuları yakından takip edeceği ve transfer dönemlerinde Fatih Terim ve ekibine izlediği oyuncularla sunum yapacağı belirtildi.

  • Galatasaray'ın eski futbolcularından Fildişili Emmanuel Eboue'nin de Afrikalı futboluların takip edilmesinden sorumlu isim olmasına karar verilmişti.

#Johan Elmander
#Galatasaray
#Eboue
6 yıl önce