|

Jesus: Böyle bir şey görmedim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Adana Demirspor maçında mağdur edildiklerini söyledi. "Her şey adil şekilde ilerlerse biz zaten lider oluruz" diyen deneyimli teknik adam, gördüğü kırmızı kart hakkında ise hakeme bir terbiyesizlik yapmadığını söyledi.

17:10 - 3/02/2023 Cuma
Güncelleme: 17:26 - 3/02/2023 Cuma
Yeni Şafak
Jesus, maçın ardından hakem Ali Palabıyık'a yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart gördü.
Jesus, maçın ardından hakem Ali Palabıyık'a yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, karşılaşmadaki tartışmalı hakem kararları hakkında kulüp televizyonuna konuştu.


Portekizli çalıştırıcının açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:


"Görmediler değil, devreye girmediler"

"Her şey adil şekilde ilerlerse, biz zaten lider oluruz. Fenerbahçe taraftarına seslenmek istiyorum. Bizler mağdur olduk. Taraftarlar bundan etkilendi. Adaletsiz hakem kararları vardı. İki penaltımız vardı. VAR devreye girmeliydi. Görmediler değil, devreye girmediler. Fenerbahçe yara aldı."


"Terbiyesizlik yapmadım"

"Türkiye'ye geldiğimden beri hakemler hakkında konuşmadım. Onlara saygı duyuyorum ama dün yaşananlar fazlaydı. Yıllardır bu işin içindeyim, böyle bir şey görmedim. Maç sonu hakeme gidip bunu söylemek istedim. Son pozisyon için yanına gittim. terbiyesizlik yapmadım. Hakemin yanında çok oyuncu vardı. Bizim oyuncuları uzaklaştırmak istedim. Penaltılardan bahsetmedim. Son pozisyondaki serbest vuruşu söyledim. Ama bana kırmızı gösterdi. Nedenini bilmiyorum. Saygısız davranışta bulunduğumu söyledi ama ben kötü bir şey demedim."


"Yeniden lider olabiliriz"

"Galatasaray'ın 6 puan gerisindeyiz. Ligin bitmesine çok var. Türkiye Ligi çok çekişmeli. Türkiye'de her takım puan kaybediyor. Biz yeniden lider olabiliriz. Puan farkını kapatmak için devam edeceğiz."




#Fenerbahçe
#Jorge Jesus
#Adana Demirspor
1 yıl önce