|

Jorge Jesus'un golcü adayları: Üç isimden birini istiyor

Fenerbahçe’de forvet için 3 oyuncunun ismi ön plana çıktı. Sarı-lacivertliler, Brezilya ekibi Botafogo’dan Erison, bonservisi Benfica’da olan ve kiralık olarak PSV Eindhoven’da forma giyen Carlos Vinicius ve Portekiz ekibi Gil Vicente’nin İspanyol forveti Fran Navarro’dan birini transfer edecek.

09:41 - 11/06/2022 Cumartesi
Güncelleme: 10:37 - 11/06/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

Forvet hattına transfer yapmak isteyen Fenerbahçe’de Brezilya ekibi Botafogo’dan 23 yaşındaki Brezilyalı golcü Erison ile bonservisi Benfica’da olan ve kiralık olarak PSV Eindhoven’da forma giyen Brezilyalı golcü Carlos Vinicius ismi ön plana çıktı.

Kulübüyle 31 Aralık 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Erison, 22 maçta 13 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Botafogo, Erison’un bonservisinin yüzde 40’ına sahip bulunuyor. Brezilya kulübü Erison için 5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Diğer aday ise PSV Eindhoven ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi olan Carlos Vinicius. Vinicus ve Benfica kulübüyle temasa geçen Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Vinicius’un teknik direktör Jorge Jesus faktörü nedeniyle Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığı ve Portekizli teknik adamla yeniden çalışmak istediği öğrenildi.

Daha önce Jesus’un Benfica’da çalıştığı 27 yaşındaki golcü, 2019-20 sezonunda Portekiz Ligi’nde gol kralı olmuştu. 1.90 boyundaki Vinicius bu sezon 6 gol atıp, 6 asist yaptı.

Jorge Jesus’un yönetime verdiği forvet listesinde Fran Navarro da bulunuyor. 24 yaşındaki İspanyol golcü Gil Vicente formasıyla Portekiz Ligi’nde bu sezon 16 gol kaydetti.

#Fenerbahçe
#Erison
#Fran Navarro
#Carlos Vinicius
2 yıl önce