|

Jose Rodriguez: Uyuyakaldım

Galatasaray'ın son antrenmanına geç gelen ve teknik direktör Riekerink tarafından idmana alınmayan Jose Rodriguez'in özrü kabahatinden büyük oldu. İspanyol orta saha oyuncusu Hollandalı teknik adama uyuyakaldığı için idmana geciktiğini söyledi ve özür diledi.

Yeni Şafak
10:07 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 11:00 - 8/04/2016 Cuma
Diğer
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, antrenman öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, antrenman öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in toplantıya geç kaldığı için idmanda yer vermediği futbolcu, özür dileyip “uyuyakaldım ve bu yüzden geciktim" dedi.



Riekerink, önceki gün ceza olarak çalışmaya almadığı Jose Rodriguez'in dün antrenmana katılmasına izin verdi. Hürriyet'in haberine göre; İspanyol futbolcunun takım toplantısına geç kalması ile alakalı cezai bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusunda ise son kararı Galatasaray Yönetim Kurulu önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda verecek.








Jose Rodriguez, sezon başında Real Madrid'ten Galatasaray'a bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmişti. Sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratan İspanyol futbolcu, sarı kırmızılı forma ile 22 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 asist yapabilen Rodriguez, gol atma başarısı ise gösteremedi.










#Jose Rodriguez
#Galatasaray
#Riekerink
8 yıl önce