|

Josef: Her yerde oynarım

Sarı-Lacivertliler'e gelmeden önce Alex'ten bilgi aldığını belirten Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, "Neler yapabileceğimi biliyorum. Hem defansif hem ofansif oynayabiliyorum. Potansiyelim ve kalitem için buradayım" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 11/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:24 - 11/07/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Josef de Souza, Topuk Yaylası Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli formaya bağlayan imzayı attı. Tecrübeli futbolcu, F.Bahçe'nin oyuncusu olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Potansiyalim ve kalitem için buradayım. Her yerde oynarım" dedi.



F.Bahçe'ye gelmeden önce Alex De Souza'dan bilgiler aldığını belirten Brezilyalı futbolcu, "F.Bahçe'ye kesinlikle gelmemi söyledi. Övgü dolu sözler kullandı, 'Eğer transferin gerçekleşirse senin için büyük bir adım olur' dedi. Ben de buraya gelmeyi kesinlikle kafama koydum. Burada olmaktan çok mutluyum. Umarım birlikte başarıya ulaşabiliriz. Brezilya'dan maç oynayarak da gelerek maç formumu kazandım. Neler yapabileceğimi biliyorum. Bu formumla takıma katkıda bulunabilirim" ifadelerini kullandı.



'Son kararı hocamız verir'

Orta sahada iki pozisyonda da oynayabildiğini belirten Brezilyalı oyuncu, “Hem ileriye dönük hem de defansif anlamda oynayabiliyorum. Bu konunda rahatım. Hocamız ne karar verirse saygı duyacağım" dedi. 26 yaşındaki futbolcu, Vitor Pereira'nın kendisini tanıdığı için F.Bahçe'de oynamasını istediğini belirterek, "Porto'da oynarken başarılı olmadığım bir dönem yaşadım. Brezilya'ya döndüm. Ama hocamız kalitemi ve potansiyelimi bildiği için benimle tekrar çalışmak istedi. Beni buraya getirdi" diye konuştu. Josef, Topuk Yaylası'nın dünyanın en güzel tesislerinden birisi olduğunu da belirtti.



Van Persie'de pürüzler çözülüyor

F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Robin van Persie'yi hafta sonunda İstanbul'a getirmek istediklerini söyledi. Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet eden İtalyan Futbol Direktörü, van Persie'nin geliş tarihinin henüz netleşmediğini, 2 gün içinde Hollandalı yıldızı İstanbul'a getirmek istediklerini dile getirerek, "Hala çözülmesi gereken ufak şeyler var. Hallolduktan sonra gelişini resmi olarak açıklayacağız" dedi. Nani transferi sürecinin zorlu geçtiğini kaydeden Terraneo, "Kendisi bir yerde, menajerleri başka yerdeydi. İkna süreci de zorluydu ama sonunda başardık" dedi. Orta saha arayışlarının sürdüğünü belirten Terraneo, teknik direktör Vitor Pereira ile pazartesi günü yeniden görüşecek ve transfere karar vereceklerini söyledi.



Ramires'e kiralık formulü

F.Bahçe, orta sahaya bir transfer daha yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gündemdeki isimler ise Chelsea'den Ramires, Feyenoord'dan Clasie ve Inter'den Guarin. Sarı-lacivertliler, Chelsea'ye Brezilyalı Ramires için satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Guarin için İnter, Clasie konusunda da Feyenoord ile görüşmeler sürüyor.



Emanuel Emenike imzayı attı

F.Bahçe'de takımdan gönderilen Emanuel Eenike, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Ain ile kiralık sözleşme imzaladı. F.Bahçe bu transferden 3.5 Milyon Euro kazanacak.





#Van Persie
#Topuk Yaylası
#Josef de Souza
#Emanuel Eenike
9 yıl önce