|

Jurcevic: 1 puandan memnun değiliz

Beşiktaş Antrenörü Nicola Jurcevic, kendileri için zor bir maç olduğunu belirterek, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 1 puandan memnun olmadıklarını söyledi.

Cihan
00:00 - 21/10/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:45 - 21/10/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Jurcevic: 1 puandan memnun değiliz
Jurcevic: 1 puandan memnun değiliz

Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta antrenör Nicola Jurcevic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için çok zor bir maç olduğunu kaydederek, "Bu maçta aldığımız 1 puandan memnun değiliz. Atiba'dan Muhammed'den yararlanamadık. Bir de maç öncesinde Sivok'un sakatlığı eklendi. Bu zor koşulda takımımız herşeyi denedi. İlk yarı ve ikinci yarı poziyonlar bulduk. Son dokunuşlarda daha dikkatli olabilir ve daha fazla şut çekebilirdik. Ortaya iyi bir mücadele koyduk; ama aldığımız 1 puandan memnun değiliz." şeklinde konuştu.

Tribünlere gelen kadın ve çocuklara teşekkür eden Nicola Jurcevic, "Ama böyle bir atmosferde oynamak zor. Normal şartlarda 40 - 50 bin kişiyle burada oynamak daha farklı. Çaykur Rizespor'a da teşekkür etmek istiyorum. çok iyi mücadele ettiler. Açık futbol oynadılar." diye konuştu.

Bir soru üzerine Bilic'in kulübede olmayışının ise takımı etkilediğini kaydeden Jurcevic, "Bugünkü maçla birlikte cezasını tamamladı. Onun kulübede olması oyuncuların psikolojisi üzerinde büyük bir etki yaratıyor." ifadelerini kullandı.

TOLGA: 3 PUAN ALAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga ise 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Çaykur Rizespor karşısında pozisyonlar da bulduklarını belirten Tolga, "Ama bu pozisyonları değerlendiremedik. Birlikte kurtarıyor birlikte goller atıyoruz. Bunlar futbolda olan şeyler. Başkanımaza hediye etmek istiyorduk. İnşallah daha iyi skorlar alıp çıktığımız yolda istediğimiz hedefe ulaşırız." şeklinde konuştu.

Tribünlere gelen kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür eden Tolga, "Bu saatte bu kadar taraftar beklemiyordum bile. Kimse bu saatte eşini, kardeşini, kızını göndermek istemez. Gelenlerin ayağına sağlık." diye konuştu.

Serdar Kurtuluş ise Çaykur Rizespor'un lige yeni çıkmasına rağmen iyi bir takım olduğunu kaydederek, "Buna rağmen Çaykur Rizespor'a karşı girdiğimiz bir çok gol pozisyonu var. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarı iki takım arasında maç geldi gitti. Aldığımız bir puanda ileride bize lazım olabilir. Ama şampiyon olmak istiyorsak her maçı kazanmalıyız. Şansımız devam ediyor. Umarım lig sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız." değerlendirmesinde bulundu.


11 yıl önce