|

Juve'ye Kanoute çalımı

Sarı-lacivertli kulübün Sevilla'da forma giyen Kanoute'yi transfer etmek istediğine ilişkin iddialar gün geçtikçe artarken Fransızların ünlü gazetesi L'Equipe, Malli golcünün F.Bahçe ile anlaşmak üzere aldoğunu iddia etti.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 3/05/2008 Cumartesi
Güncelleme: 01:41 - 3/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Juve'ye Kanoute çalımı
Juve'ye Kanoute çalımı

Sezon sonunda Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un transferini bile gölgede bırakacak bir yıldızı kadrosuna katmak için trans-fer girişimlerini sürdüren F.Bahçe'nin gündeminden dünyaca ünlü futbolcuların isimleri düşmüyor. Adları sarı-lacivertli kulübe transferleriyle anılan Ronaldinho, Wagner Love, Ronaldo, Eto'o ve Henry gibi yıldızlardan sonra Kanoute'nin F.Bahçe'ye geleceği haberleri de Avrupa basınında her gün yazılmaya başladı. Fenerbahçe'nin İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Frederic Kanoute'yi transfer etmek istediğine ilişkin son iddialar sarı-lacivertli kulübün yalanlamasına rağmen gün geçtikce artıyor. Önceki gün İspanyol gazetelerinde yer alan iddialar dün Fransız ve İtalyan basınına da sıçradı. Fransa'nın güvenilir spor gazetelerinden L'Equipe Kanoute'yi transfer etmek için karşı karşıya gelen Juventus ve Fenerbahçe takımlarından, sarı lacivertli ekibin bir adım önde olduğunu iddia etti.


FENER'İN ELİ DAHA GÜÇLÜ

Kanoute ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmelerde Malli oyuncunun alacağı para ile ilgili küçük pürüzlerin kaldığını iddia eden L'Equipe Gazetesi haberinde de Kanoute'nin Fenerbahçe'den 5 milyon euro talep ettiğini ancak buna karşılık sarı-lacivertli kulübün 4 milyon euro önerdiğini yazdı. Gazete “Fransız Futbolcu İstanbul ekibine çok sıcak, Avrupa kısmında olmasa da Kadıköy Boğaz'da ve Avrupa'ya çok yakın, büyüyen kulüp yapısı ile Kanoute Fenerbahçe'ye hiç de uzak değil” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin Kanoute'yi transfer etmek istediğini ileri süren bir iddia da İtalya'dan basınından geldi. Seria A'dan haberler veren Tuttomercato isimli internet sitesi, dış haberler bölümünde bu iddiayı ileri sürerken, sarı-lacivertli kulübün elinin Juventus'a oranla daha güçlü olduğunu yazdı. Site, Kanoute'nin yakın bir gelecekte Fenerbahçe ile anlaşarak kariyerini İstanbul'da sürdüreceğini dile getirdi.


16 yıl önce