|

Kadıköy'de tartışma çıkartan pozisyon: Penaltı var mı, yok mu?

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Fakat mücadelenin 90+3. dakikasında yaşanan bir pozisyon mücadeleye damga vurdu. Antalyasporlu futbolcular penaltı beklerken, oyunun devamında Fenerbahçe 2. golü buldu. Yaşanan pozisyon sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Haber Merkezi
23:50 - 22/08/2021 Pazar
Güncelleme: 23:59 - 22/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Antalyaspor'un penaltı beklediği pozisyon
Antalyaspor'un penaltı beklediği pozisyon

Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de, Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 89. dakikada Miha Zajc ve 90+2. dakikada Enner Valencia kaydetti.

Antalyaspor penaltı bekledi, Fenerbahçe golü attı

Mücadelenin 90+3. dakikasında yaşanan bir pozisyon Antalyaspor-Fenerbahçe maçına damga vurdu. Antalyasporlu oyuncunun şutunda top, Attila Szalai'nin koluna çarptı. Pozisyonun devamında hızlı atağa kalkan sarı-lacivertlilerde Mesut Özil, topu sürdükten sonra kaleciyle karşı karşıya pozisyonda pasını Valencia'ya aktardı. Valencia meşin yuvarlağı boş ağlara yolladı ve skoru 2-0 yaptı.

  • Antalyasporlu oyuncular bir önceki pozisyonda penaltı bekledi ve yoğun itirazlarda bulundu ancak hakem Halil Umut Meler, VAR'dan bir uyarı gelmemesiyle golü geçerli saydı.
Antalyaspor'un penaltı beklediği pozisyon;


#Fenerbahçe
#Antalyaspor
3 yıl önce