|

Kaf Kaf Avrupa'da 'yola devam' dedi

ULEB Avrupa Kupası F Grubu'nda Buducnost Voli'yi mağlup ederek 5. galibiyetine ulaşan Pınar Karşıyaka, bitime 3 hafta kala geçen yıl olduğu gibi adını son 32 takım arasına yazdırdı.

Yeni Şafak
11:02 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:06 - 27/11/2014 Perşembe
AA
Bu sene de ULEB Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Pınar Karşıyaka, F Grubu'nun ilk 7 maçında 5 galibiyet alarak bitime 3 hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi.


Grupta namağlup yoluna devam eden Lokomotiv Kuban'ın arkasından 2. sırada bulunan Pınar Karşıyaka, gelecek hafta Letonya'dan Ventspils'i konuk ettikten sonra Polonya'da Stelmet Zielona, İzmir'de ise Rus ekibi Lokomotiv Kuban'la karşılaşacak.


Az da olsa liderlik şansı bulunan Pınar Karşıyaka grubu ikinci sırada bitirmesi halinde halen D Grubu'nda lider durumda bulunan Beşiktaş İntegral Forex'le aynı grupta yer alma ihtimali de var.


İzmir temsilcisinde ilk 7 maçta 18,3 sayı ortalaması yakalayan Dixon en skorer isim olurken, 16,3 sayı ve 8,6 ribaundla mücadele eden Palacios en fazla ribaund alan isim oldu.


"Hedef 3 galibiyet"


Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, yaptığı açıklamada, iyi başladıkları sezonda ULEB Avrupa Kupası'nda son 32 takım arasına kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Grupta son 3 maçı da kazanıp, sıralamada en iyi yerde grubu bitirmek istediklerini kaydeden Çınar, şöyle konuştu:


"Bu sezon geçen yıl olduğu yoğun bir maç trafiğimiz var. O nedenle sakatlıklara da bağlı olarak iniş çıkışlar yaşayabiliyoruz. Her şeye rağmen dün kazandığımız Buducnost maçıyla adımızı son 32 takım arasına yazdırmayı başardık. Kalan 3 maçımız var, onlar da sıralamamız için önemli. Kalan maçlarımızı kazanıp yeni gruba en iyi şekilde başlamak istiyoruz."
#Basketbol
#ULEB Avrupa Kupası
#Pınar Karşıyaka
#Selim Çınar
#Buducnost Voli
#kaf kaf
9 yıl önce