|

Kafalar karıştı

Beşiktaş yönetimi Almeida ve Simao konusunda 'anlaştık' derken, bu futbolcuların kulüplerinden ise farklı açıklamalar geldi. Werder Bremen Menajeri Allofs, “Beşiktaş ile uzun zaman önce telefonda görüştük” derken, Atletico Madrid çalıştırıcısı Flores ise, “Simao'nun vedası şu an sadece bir ihtimal” açıklamasını yaptı.

Engin Albayrak
00:00 - 17/12/2010 Cuma
Güncelleme: 00:50 - 17/12/2010 Cuma
Yeni Şafak
Kafalar karıştı
Kafalar karıştı

Beşiktaş yönetimi Almeida ve Simao ile anlaştıklarını açıklamalarına rağmen bu futbolcuların kulüplerinden farklı açıklamalar yapması kafalarda soru işareti bıraktı. Alma Bild gazetesi Beşiktaş'ın bu transferi borsaya bildirdiği, ancak Werder Bremen'in habersiz olduğu kaydedildi. Werder Bremen menajeri Klaus Allofs, "Uzun zaman önce Beşiktaş ile telefon görüşmemiz olmuştu, fakat sadece bir ön görüşmeydi. Daha sonra herhangi görüşme olmadı" dedi. Almeida'nın ise, "Bu konu hakkında konuşacak bir şey yok. Yeni bir gelişme de yok" dediği öğrenildi.

FLORES: SİMAO TAKIMDA KALABİLİR

Atletico Madrid Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores ise Simao'nun takımda kalabileceğini söyledi. UEFA Avrupa Ligi'nde dün Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Atletico Madrid'in teknik direktörü, Beşiktaş'ın transferini bitirdiği iddia edilen oyuncusu hakkında sorulan bir soruya, “Henüz kesinleşmiş bir şey yok. Simao'nun vedası şu an sadece bir ihtimal” diye cevapladı. Noel tatiline kadar oynayacakları 3 maçta Sabrosa'nın kadroda bulunacağını söyleyen Flores, “Transfer bundan sonra konuşulur. Şu an konuşulan şeyler var ama düğmeye basılmış değil” dedi.


Schuster: Ligde de Avrupa'da da varız

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, "Ligde de Avrupa'da varız" dedi. Sakatlıklar nedeniyle hiçbir maça ideal kadroyla çıkamadıklarını belirten Alman hoca, "Yapacağımız transferlerle eksiklerimizi gidereceğiz. Takıma direk katkısı olacak futbolular alacağız. Ligde ve Avrupa'da iddialı olduğumuzu herkes görecek. Beşiktaş için Türkiye ligi henüz bitmedi" diye konuştu.


Sakatlar kervanına yeni isimler katıldı

Siyah-beyazlılar, Antalya'da oynayacakları Gaziantep maçının hazırlıklarına izin yapmadan başladı. Antrenmana izinli Yusuf, Fatih Tekke, bebeği olan Sivok, sakat Ekrem, Nihat, Onur, Hakan, Holosko ve Necip katılmadı. Rapid Wien maçında darbeler alan Guti, Quaresma, Hilbert ve Zapotocny ise dinlendirildi.


Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri bugün belli olacak. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde TSİ 14.00'te başlayacak kura çekiminde 2. tura çıkan Beşiktaş'ın bu tur ile muhtemel 3. turdaki rakipleri de belirlenecek. Siyah-beyazlılar, kura çekimine 2. torbadan katılacak. Beşiktaş, 2. turda Şampiyonlar Ligi'nden gelen en iyi 4 takımdan birisi veya UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderlerinden (Porto hariç) biriyle eşleşecek. 2. tur maçları 17-24 Şubat 2011'de yapılacak. Bu arada Şampiyonlar Ligi'nde 2. ve 3. tur maçlarının kura çekimi de TSİ 13.00'te aynı yerde yapılacak.


13 yıl önce