|

'Kafanızı kaldırın İnter'i düşünün'

Trabzonspor Teknik Direktörü, moralsiz olan futbolculara "Artık olan oldu. Manisa maçından dersler çıkarıp İnter maçına konsantre olmalısınız" şeklinde konuştu.

Kamil Anahar
00:00 - 13/09/2011 Salı
Güncelleme: 01:43 - 13/09/2011 Salı
Yeni Şafak
'Kafanızı kaldırın İnter'i düşünün'
'Kafanızı kaldırın İnter'i düşünün'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de Manisaspor karşısında alınan şok beraberlik sonrası antrenmanda sahanın ortasında futbolcularıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcularının bir hayli moralsiz ve isteksiz olduğunu gözlemleyen ve bir grup futbolcunun da başlarının öne eğip bir şekilde koştuğunu tespit eden tecrübeli teknik adam, “Kaldırın kafanızı. Artık olan oldu. İnter maçına konsantre olun. Manisaspor maçını unutun ama ders çıkartmayı da sakın unutmayın” sözleriyle uyardı. Bu arada bordo-mavili yönetim, Trabzonspor'un tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle çok farklı bir prim uygulamasına gidecek. Yönetim Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar alınması halinde futbolculara sürpriz primler vermeyi amaçlıyor.


Defansta görev Glowacki'nin

Teknik direktör Şenol Güneş'in yarınki İnter maçında savunmada tecrübeli futbolcu Glowacki'ye forma vermesi bekleniyor. Milli takım kampından yorgun döndüğü için Manisaspor maçında dinlendirdiği oyuncusuna İnter karşılaşmasında önemli görevler verecek. Şenol Güneş, Glowacki'den savunmada tecrübesini kullanıp, takımı toparlamasını isteyecek.


İnter maçını İsveçli hakem Johannesson yönetecek

Trabzonspor'un, İtalya'nın Inter takımıyla yarın deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda maçta, Johannesson'un yardımcılıklarını Stefan Wittberg ile Magnus Sjöblom'ün yapacakları bildirildi.


'Sizlere çok güveniyoruz'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önceki gün öğle yemeğinde bir araya geldiği futbolculara güven aşıladı. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarına olan inancını oyuncularına aktaran başkan Sadri Şener, “Hepinize çok güveniyorum. İnter maçı ile çok kritik bir sürece giriyoruz. Bu sürecin sonunda yakalayacağımız başarılar hem bizim için, hem de tüm Türkiye için önemli. O yüzden herkesin kendisinden beklenenden çok daha fazla efor sarf edeceğine inanıyorum” diyerek tüm futbolculara moral verdi.



13 yıl önce