|

Kafkas rest çekti

Yönetimin gelecek yılla ilgili olarak rapor istediği Trabzonspor Teknik Direktörü, son noktayı koydu: ''Kupa gelmeden rapor beklemeyin.''

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 7/04/2013 Pazar
Güncelleme: 00:05 - 7/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
Kafkas rest çekti
Kafkas rest çekti

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, Avrupa umudunu sürdürdüğü Türkiye Kupasındaki iddiasını sürdürürken yönetim ile teknik direktör Tolunay Kafkas, transfer politi-kası nedeni ile karşı karşıya geldi. Asbaşkan Nevzat Şakar ve diğer yöneticilerin Kafkas''tan transfer politikası ile ilgili rapor istendiği ancak genç teknik adamın bu öneriye sıcak bakmadığı öğrenildi. Öncelikli olarak yabancılar konu-sunda görüşü merak edilen genç çalıştırıcının takımın gidişatına göre hareket edeceği, rapor vermek için acele etmediği söylediği belirtildi. Kafkas''ın yönetime toplantıda önle-rinde çok önemli bir kupa sınavı olduğunu bu nedenle her lisanslı futbolcuya ihtiyaç duyduğunu söyledi belirtildi. Trabzonspor Teknik Direktörü , yönetimden kupa macerası sonlanmadan kendisinden futbolcularla ilgili tasarrufta bulunulmamasını istedi.

Serkan Balcı''nın ilk tercihi Trabzonspor

Trabzonspor''da sözleşmesi bite-cek futbolculardan Serkan Balcı, takımda kalmak istiyor. Bordo mavili takım çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, jübilesini de Trabzon''da yapmayı planlıyor.


11 yıl önce