|

Kahramanmaraşspor'da transfer transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor A.Ş., Nijeryalı Oseni Bolaji ve Izu Azuka'yı transfer etti.

Aa
00:00 - 4/09/2013 Çarşamba
Güncelleme: 16:39 - 4/09/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Kahramanmaraşspor'da transfer transfer
Kahramanmaraşspor'da transfer transfer

Kulüp Basın Sözcüsü Vahit Bağcı, Hanifi Mahçicek Stadı'nda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer döneminin sonuna yaklaşırken iki yabancı oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda eksik görülen mevkilere oyuncu takviyesi yaptıklarını aktaran Bağcı, şunları kaydetti:

"Bolaji'yi Viyetnam süper liginden transfer ettik. Kendisi Nijerya U20 milli takımı ve Rusya'nın CSK Moskova formasını giymiş bir futbolcudur. Azuka ise Nijerya süper liginde oynuyordu. İki futbolcumuzun da başarılı olacağına inanıyoruz."

Bağcı, Nijeryalı futbolcuların Adanaspor maçında oynayacağını, taraftarların yeni transferlerle tam ve hazır bir Kahramanmaraşspor izleyeceğini dile getirdi.

Bolaji ise takım olarak başarı yakalayacaklarına inandıklarını ve Kahramanmaraşspor'u Süper Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Azuka da Kahramanmaraşspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu, en iyi futbolu oynamak için çaba göstereceğini sözlerine ekledi.

11 yıl önce