|

Kaleye son aday Mandanda

Siyah-beyazlılar, Ukrayna ekibinin 'Boyko ve Douglas'tan sadece birini satarız' resti sonrasında Marsilya'nın 30 yaşındaki kalecisini gündemine aldı. Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Fransız kaleciyi devre arasında kiralamak istiyor.

Yeni Şafak ve
06:00 - 30/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 04:59 - 30/12/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Dnipro'nun kalecisi Denys Boyko ve stoperi Douglas Silva transferinde pürüz çıkması üzerine rotayı Fransa'ya çevirdi. Gündemine Marsilya kalecisi Steve Mandanda'yı aldı. Bir süreden beri Boyko ve Douglas için Ukrayla kulübüyle uzun pazarlıkların ardından 7.5 milyon Euro'da anlaşan siyah-beyazlılar, Dnipro'nun katı tutumu yüzünden diğer alternatiflere yöneldi. Beşiktaş'tan her defasında farklı taleplerde bulunan Ukrayna kulübünün yetkilileri, son görüşmede Boyko ve Douglas'ın aynı anda transfer edilmesinin kendilerini zor durumda bırakacağını belirterek, sadece bir oyuncuyu satabileceklerini iletince görüşmeler tıkandı.



30 YAŞINDAKİ KALECİ 25 MAÇTA 31 GOL YEDİ


Yaşadıkları mali zorluk nedeniyle UEFA'nın mali denetimi altında olan Dnipro'nun son teklifi karşısında siyah-beyazlılar, sadece Douglas'ı almayı düşünürken, Boyko'nun yerine Marsilya'nın tecrübeli kalecisi Mandanda'yı da yeniden gündeme aldı. B planı olarak Mandanda'yı en avantajlı alternatif gören Beşiktaş, sözleşmesi Haziran ayında bitecek Kongo asıllı Fransız kaleciyi, kiralamak istiyor. Bu sezon Marsilya ile 19 lig, 6 da UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyen 30 yaşındaki kaleci, 19 lig maçında 24, 6 UEFA maçında da 7 olmak üzere toplam 25 maçta 31 gol yedi.



RENNES'İN FİLE BEKÇİSİ COSTİL DE GÜNDEMDE


Fransa'nın RMC radyosu ise Beşiktaş'ın Rennes kalecisi Benoit Costil'i istediğini iddia etti. RMC Radyosu, siyah-beyazlı kulübün, 27 yaşındaki Fransız kaleciyle anlaştığını, ancak Rennes kulübünün 2 milyon Euroluk bonservis teklifini reddettiğini öne sürdü.



İki oyuncu almak istiyoruz

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 2 oyuncu istediklerini söyledi. Albayrak, "2 transferle devre arasını tamamlamak istiyoruz. İnşallah çalışmalarımızı şampiyonlukla taçlandıracağız" dedi. Beşiktaş yöneticisi, Quaresma'nın Beşiktaş'a uymak zorunda oldu-


ğunu belirtirken, Konya maçında oyundan çıkarken gösterdiği tepki için, "Hocasına hareket yapmıyor, kendisine kızıyor" dedi.



Milosevic'e 2 maç ceza


PFDK, Beşiktaşlı Alexander Milosevic'e Sivas Belediye maçında rakip futbolcuya yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç ceza verildiğini açıkladı. PFDK, Torku Konyalı Tomas Borek de 2 maç ceza verdi. Bu arada Beşiktaş, Trabzon, Bursa, Eskişehir ve M.Sivas, PFDK'ya sevkedildi.



San Lorenzo'dan Franco'ya kanca


Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gönderilmesi için rapor verdiği Pedro Franco'nun geleceği netleşiyor. Kolombiyalı yıldızı Arjantin ekibi San Lorenzo isterken, Beşiktaş'ın aynı takımdan Emanuel Mas ile takas edebileceği öğrenildi. Bu arada yönetim, Ramon Motta'ya da kendine kulüp bulmasını söyledi.


#Beşiktaş
#Boyko
#Douglas
8 yıl önce