|

Kaleye son aday Rene Adler

Beşiktaş'ın Ocak ayı transfer dönemi için kaleci adaylarına bir yenisi daha eklendi. Siyah-beyazlılar, Hamburg'un 30 yaşındaki kalecisine teklif götürdü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 04:39 - 26/12/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Devre arası transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir kaleci takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Hamburg'un kalecisi Rene Adler oldu. Alman Bundesliga ekiplerinden Hamburg forması giyen ve sözleşmesi 2017 bitecek olan Adler için ilk temaslarını kuran Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla yapılan ilk görüşmeden olumlu cevap alırken, kulübü Hamburg'u ikna konusunda ise sıkıntı yaşadı. Hamburg'un 30 yaşındaki kaleciyi bırakmak istememesi Beşiktaş yönetiminin elini kolunu bağlarken siyah-beyazlıların bu transferle ilgili görüşmelerini kulüp düzeyinde devam ettireceği ve transfer dönemine kadar bir sonuca varmak istedikleri öğrenildi.



BOYKO İÇİN DNİPRO'DAN CEVAP BEKLENİYOR


Siyah-beyazlılar, Adler dışında Arsenal'den Ospina, İnter'den Handanoviç, Dnipro'dan Boyko ve Marsilya'dan Mandanda için temaslarda bulunmuştu. Arsenal, Ospina'yı bırakmazken; Boyko konusunda Dnipro ile bonservis bedeli pazarlığı devam ediyor. Mandanda için de Marsilya Kulübü'ne teklif yapıldı.



'Adama girmeyi özledim'


Uzun süreli sakatlığının ardından form tutmaya çalışan Tolgay Arslan, Lig TV'ye verdiği demeçte "En çok neyi özledin?" sorusuna "Adama girmeyi, mücadele etmeyi özledim" dedi. Sakatlığında genç oyuncu Eslem'in suçu olmadığını belirten Tolgay, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söyledi.



Cenk Tosun'dan büyük jest


Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Rize'de ikamet eden ve doğuştan bir kas hastalığı bulunan genç taraftar Oktay Yazıcı'nın hayalini gerçekleştirdi. Cenk Tosun, BJK TV aracılığıyla genç taraftara forma gönderdi.


#Beşiktaş
#Rene Adler
#süper lig
#Cenk Tosun
8 yıl önce