|

'Kalıcı olmak buralara gelmekten daha zor'

F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bekir, daha önce büyük takımlarda tutunamayarak ayrılan futbolcular gibi olmak istemediğini söyledi.

00:00 - 25/06/2009 Perşembe
Güncelleme: 03:00 - 25/06/2009 Perşembe
Yeni Şafak
'Kalıcı olmak buralara gelmekten daha zor'
'Kalıcı olmak buralara gelmekten daha zor'

Transfer döneminin hızlı takımlarından F.Bahçe'nin imza şovu sürüyor. Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Ankarasporlu Özer Hurmacı ile resmi sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, daha önce kadrosuna kattığı Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ile de dün 3 yıllık resmi mukavele imzaladı. Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Bekir, “Büyük camialarda yer almanın zor olduğunu biliyorum. Ortaya konulacak performansın devamlı olması gerekir. Kalıcı olmak buralara gelmekten daha zor. Benden önce F.Bahçe'de değil, diğer kulüplerde de tutunamayıp ayrılan arkadaşlar oldu. Ancak benim böyle bir korkum yok, kendine güvenen bir oyuncuyum” dedi. Kocaman ise geçen sezon görünen sıkıntılardan en önemlisinin sonuçtan çok takımın mücadele kalitesi olduğunu, bu sezonki transfer politikasında buna dikkat ettiklerini söyledi.


Cruzeiro'dan Alex'e büyük onur

F.Bahçe Kaptanı Alex'e Brezilya'da forma giydiği Cruzeiro Kulübü'nden büyük onur. Cruzeiro takımının Libertadores Kupası'nda dün gece oynadığı Gremio maçından önce, Brezilya kulübü eski oyuncuları Alex'e onur plaketi verdi. Cruzeiro Kulübü'nde teknik direktörlük yapan Adilson Batista'dan ödülünü alan Alex için “Cruzeiro yakın tarihinin önemli şahsiyeti” tabiri kullanıldı. Alex, 2002-04 yılları arasında forma giydiği Cruzeiro'da 55 maçta 39 gol atmıştı.


Yurt dışında son kamp Almanya'da

Sarı-lacivertliler, son yurt dışı kampını Almanya'nın Münih kentinde yapacak. 29 Haziran'da topbaşı yapacak sarı-lacivertliler, 13 Temmuz'a kadar çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek. F.Bahçe, 13 Temmuz'da 2. etap çalışmaları için Almanya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, önümüzdeki sezondan itibaren ise Düzce'de yapımı tamamlanması planlanan tesislerde kamp çalışmaları yapacak. Düzce'deki kamp sırasında takım yurt dışına sadece turnuvalara katılmak için çıkacak.


15 yıl önce