|

Kalkavan’a büyük tepki

Trabzonspor’un, Ankaragücü ile berabere kaldığı maç sonrası eleştiri oklarının hedefi olan hakem Mete Kalkavan’a tepkiler sürüyor. Başkan Ağaoğlu, sosyal medya hesabından, “Yapacağın tek şey o düdüğü adaletli bir şekilde çalmak. Eğer onu da beceremiyorsan...” derken, asbaşkan Hacısalihoğlu, “O da onu atayanlar da kendisiyle ilgili bir değerlendirme yapacaktır” diye konuştu.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 27/08/2018 понедельник
Güncelleme: 03:04 - 27/08/2018 понедельник
Yeni Şafak
Mete Kalkavan
Mete Kalkavan

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor’da yenilen ikinci golden önce verilen yanlış faul kararının yankıları sürerken Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, hakem Mete Kalkavan’a tepki gösterdi.

Trabzon yerel basını ise manşetlerine maçın hakemi Mete Kalkavan’ı taşıyarak sert bir şekilde eleştirdi. Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Aağoğlu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından düdük fotoğrafının da yer aldığı bir paylaşım yaparken, “Yapacağın tek şey bu düdüğü adaletli bir şekilde çalmak. Eğer onu da beceremiyorsan...” ifadelerini kullandı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da uzatma dakikalarında yedikleri gol öncesi aleyhlerine olan faul kararına ilişkin şunları kaydetti: “Maalesef bu hakemle (Mete Kalkavan) bizim yıldızımız hiç uyuşmuyor. Hep şanssızlıklar, tesadüfler, aksilikler onun yönettiği maçlarda aleyhimize oluyor. Hakemlerle ilgili çok bir şey demek istemiyoruz ama ‘Hep isabet edene hiç tesadüf denir mi?’ sözünü de unutmamak gerekir. Sanırım o da onu atayanlar da kendisiyle ilgili bir değerlendirme yapacaktır.”


Yerel basın ağır yüklendi

Trabzon’da yerel gazeteler, Trabzonspor’un deplasmanda A.Gücü ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından hakem Mete Kalkavan’a sert tepki gösterdi. Karadeniz gazetesi, “Kan emici iş başında”, “Kazandık dediğimiz Ankaragücü maçında 3 puanı Mete Kalkavan çaldı” ifadelerini kullandı.

Son Nokta gazetesi, “Hakem değil, tetikçi”, “İstanbul uşağı görevini yine eksiksiz yerine getirdi, galibiyetimizi engelledi” başlıklarına yer verdi. Taka gazetesi, “Kalkavan’ın bordo-mavi düşmanlığı”, “Ankaragücü karşısında iki kez öne geçen Trabzonspor, maçın hakemini geçemedi” yorumunu yaptı. Günebakış gazetesi, “Sevincimizi kursağımızda bıraktı!”, “Trabzonspor, iki kez öne geçtiği maçta Mete Kalkavan’ı geçemedi” başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres gazetesi ise “Kalkavan rezaleti”, “Trabzonspor’u ince ince doğradı” ifadelerine yer verdi.

#​Trabzonspor
#Mete Kalkavan
6 лет назад