|

Kameni Fenerbahçe'den ayrılmamak için her şeyi yapıyor

Fenerbahçe’nin geçen sezon başında Malaga’dan transfer ettiği Carlos Kameni, sarı lacivertli kulüpten ayrılmamakta ısrar ediyor. Tecrübeli kalecinin transferin son gününde ücretinin büyük bir bölümünün sarı lacivertli kulüp tarafından ödenmesi önerisine rağmen Eskişehirspor’a gitmeyi reddettiği ve kulüpte kaldığı öğrenildi.

Yeni Şafak
15:46 - 3/02/2019 الأحد
Güncelleme: 11:05 - 4/02/2019 الإثنين
Yeni Şafak
Carlos Kameni geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de 16 resmi maçta forma giymişti.
Carlos Kameni geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de 16 resmi maçta forma giymişti.

Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğü döneminde La Liga ekibi Malaga’dan bedelsiz olarak alınan Kameni ile 3 yıllık sözleşme yapılmıştı. Kamerunlu kaleci sarı lacivertlilerdeki ilk sezonunda beklentilerin çok altında kalırken bu sezon kadroda kendine yer bulamadı. Takımdan gönderilmek istenen ve önüne birçok teklif getirilen oyuncu ayrılmamakta ısrarcı.

  • 31 Ocak günü transfer yasağını kaldırtan Eskişehirspor’un kadrosuna katmak için teklif yaptığı tecrübeli kaleci ücretinin büyük bir bölümünün Fenerbahçe tarafından ödenmesi önerisine rağmen 1. Lig'de oynamak istememesi sebebiyle bu teklifi reddetti. Sarı lacivertlilerden 2 milyon 200 bin Euro yıllık ücret alan Kameni’nin sözleşmesi bitene kadar takımdan ayrılmak istemediğini yönetime bildirdiği ifade edildi.

Suudi Arabistan kulüplerine de önerilen oyuncunun İstanbul’dan ayrılmak istemediği için bu öneriye de yanaşmadığı aktarıldı. Ayrılmak istememesi ve sözleşmesinin çok yüksek rakamları kapsaması sebebiyle Fenerbahçe yönetimini çaresiz bırakan Kameni’nin önümüzdeki günlerdeki durumu merak konusu oldu.


#Carlos Kameni
#Fenerbahçe
٪d سنوات قبل