|

Karabük'te sessizlik

Kardemir Karabükspor, Kayserispor karşısında cezası nedeniyle oynamayan Nijeryalı golcü Emanuel Emenike'yi çok aradı. Forvette görev yapan Angelov ve İlhan, rakip kalede çok fazla varlık gösteremedi. İlk yarıda Hakan Özmert'in kafa vuruşunu Kayserispor savunmasından Hasan Ali çizgi üzerinden çıkardı.

00:00 - 30/01/2011 Pazar
Güncelleme: 00:12 - 30/01/2011 Pazar
Yeni Şafak
Karabük'te sessizlik
Karabük'te sessizlik

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, cezası nedeniyle Emenike'nin oynamadığı maçta sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. 21. dakikada Birol'un sert vuruşu yandan dışarı gitti. 22. dakikada Hakan Özmert'in vuruşunu Hasan Ali çizgiden çıkardı. 57. dakikada Mehmet Eren'in, kaleci Tomiç ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurduğu meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı çıktı. 58'de Hakan Özmert'in kafası yandan dışarı gitti. Karşılaşma da başladığı gibi golsüz sona erdi.


SİVASSPOR-ANTALYA

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor, sahasında yoğun kar yağışı altından oynanan maçta Antalyaspor'a puan kaptırdı: 1-1. 16. dakikada Uğur İnceman'ın ortasında Murat Sözgelmez kaygan zeminde topa müdahale edemeyince Tita meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1 35. dakikada Mehmet Yıldız'ın ortasında Erman düzgün bir vuruşla maça denge getirdi: 1-1. Maçın ikinci yarısında başka gol olmadı.


BUCASPOR-KASIMPAŞA

Spor Toto Süper Lig'de altı sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bucaspor, ligen sonunda yer alan Kasımpaşa'yı 4-0 mağlup etti. Maça fırtına gibi başlayan İzmir ekibi, 3 ve 14. dakikalarda Musa'nın golleriyle 2-0 öne geçti. 38. dakikada kafalardan seken topa son dokunan Brezilyalı Gomes, ilk yarının sonunucu tayin etti: 3-0. 74. dakikada Erkan, nefis bir vuruşla maçın skorununu tayin etti: 4-0


13 yıl önce