|

Karadağ'ın inancı tam

Karadağ A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Branko Brnovic, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde yarın oynayacakları Rusya maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

Yeni Şafak
17:04 - 26/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 15:09 - 26/03/2015 Perşembe
AA

Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Brnovic ile takım kaptanı Mirko Vucinic, EURO 2016 elemeleri G Grubu'nda yarın Rusya ile yapacakları karşılaşmayı değerlendirdi.



Zorlu bir maça çıkacak olmalarına rağmen 3 puanla ayrılacaklarına inandığını belirten Karadağlı teknik adam Brnovic, "Rusya iyi bir takım. Ancak onların da zayıf noktaları olduğuna eminim. Bu zayıflıkları lehimize kullanabiliriz" diye konuştu.



Brnovic, sakatlığı bulunan Stefan Savic'in dışında tam kadroyla maça çıkacaklarını ifade ederek, "Hücumda Mirko Vucinic ve Stevan Jovetic görev yapacak. Bu ikiliyle her takıma gol atabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.



Karadağlı futbolcu Vucinic ise Rusya karşısında iyi bir sonuç alabileceklerini ifade etti. Vucinic, "Gol atmam çok da önemli değil ama maçtan galip ayrılmalıyız. Takımınızda dünyanın en iyi futbolcusuna da sahip olabilirsiniz ancak diğer oyuncular ona destek olmazsa bu durum sonucu değiştirmez. En önemlisi sahaya takım oyununu yansıtmalıyız" diye konuştu.



Karadağ ile Rusya arasındaki karşılaşma, Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'daki şehir stadında yarın TSİ 21.45'te başlayacak.



EURO 2016 elemeleri G Grubu'nda dört maçın ardından 10 puanı bulunan Avusturya ilk sırada yer alırken, İsveç 6 puanla ikinci, 5'er puanlı Rusya ve Karadağ ise averaj farkıyla üçüncü ve dördüncü sırada bulunuyor.



#Karadağ A Milli Futbol Takımı
#Branko Brnovic
#2016 Avrupa Futbol Şampiyonası
#EURO 2016
9 yıl önce