|

Karaman'dan Sosa'ya övgüler

Beşiktaş'a 2-1 kaybeden Çaykur Rizespor'da deneyimli teknik adam, maç sonrası Siyah-Beyazlıların Arjantinli oyuncusu Jose Sosa'ya övgüler yağdırdı.

Yeni Şafak
10:09 - 13/03/2016 Pazar
Güncelleme: 08:18 - 13/03/2016 Pazar
Diğer

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sahalarında Beşiktaş'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.



Sosa'yı tebrik ediyoruz

Yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede karşılaşmaya iyi başladıklarını söyleyen Karaman, "Oyunun 0-0'lık bölümlerinde golü yemesek, çok farklı bir maç olabilirdi. Sosa'yı tebrik ediyoruz çok güzel bir gol attı ancak orta alanda top Makiadi'deydi ve topu kaybettik. Orada öyle bir hata yapılmaz. Ardından faul yaptık ve Sosa da golü attı. Büyük takımlara karşı çok fazla fırsat bulamazsın. Bulduğun pozisyonları atman gerekiyor. Deniz bugün maçın kahramanı olabilirdi. Bir penaltı kaçtı, bir top direkten döndü... Gol pozisyonuna giderken bile arkamızda açık veriyorduk. Sonuçta karşımızda iyi bir Beşiktaş vardı" dedi.



'Onun gibi oyuncum olsa sonuç farklı olurdu'

Orta alanda fiziksel anlamda iyi bir performans sergilediklerini de ifade eden deneyimli teknik adam, "Sosa gibi oyunu iyi yönlendirebilecek bir oyuncumuz olsa belki de sonuç farklı olabilirdi. Kısacası büyük takımlara karşı bulduğunuz pozisyonları atmalısınız. Aksi takdirde bu şekilde sonuçlar ortaya çıkabilir" şeklinde konuştu.










#hikmet karaman
#jose sosa
8 yıl önce