|

Karaman'dan zorunlu rotasyon

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Malatyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından ligin 13. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı kadrosunda değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:03 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçından da galibiyet çıkaramayan Trabzonspor’da son olarak Evkur Yeni Malatyaspor karşısında alınan 5-0’lık yenilginin ardından teknik direktör Ünal Karaman, kadroda değişime gidecek. Fenerbahçe maçına farklı 11 ile çıkmayı planlayan Karaman’ın, kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ile Burak Yılmaz’ın yanı sıra hücum hattında da değişiklik yapacağı öğrenildi.

ONUR’UN YERİNE UĞURCAN ADAY

Malatyaspor maçına ilk 11’de başlayan ancak etkili bir performans sergileyemeyen Nwakaeme’yi kulübeye çekmeyi planlayan teknik direktör Ünal Karaman, bu oyuncunun yerine sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Yusuf Yazıcı’yı monte etmeyi düşünüyor. Karaman’ın ayrıca 5-0’lık Yeni Malatyaspor maçında kritik hatalar yapan savunma hattında da değişiklik yapabileceği, ayrıca hücum hattında Olcay’ı da dinlendirebileceği öğrenildi. Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak’ın yerine ise kalede Uğurcan Çakır’ın görev yapması bekleniyor.

KADRO İSTİKRARI SAĞLANAMADI

Bu arada Fenerbahçe maçında da kadrosunda değişim yapacak olan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ceza, sakatlıklar ve oyuncuların form durumları nedeniyle geride kalan 12 haftalık bölümde ilk 11’inde istikrar yakalayamadı. 12 haftalık bölümde sadece Sivasspor, Ankaragücü, Akhisarspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmalarına aynı 11’ler ile çıkan bordo-mavili takım, diğer 8 maçlık periyotta ise farklı 11’ler sahada mücadele etti. Trabzonspor, son oynanan Malatyaspor maçına Onur, Pereira, Toure, Hossesini, Novak, Onazi, Sosa, Olcay, Abdülkadir, Nwakaeme ve Rodallega 11’i ile çıkmıştı.

  • Divan kurulu 2. kez toplanıyor
  • Trabzonspor’da, 17 Kasım 2018’de genişletilmiş Divan toplantısı yapılması kararlaştırıldı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in imzasıyla yapılan açıklamada, “Son haftalarda yaşanan gelişmeler ve yaklaşan olağan kongre nedeniyle genişletilmiş divan toplantısının 17 Kasım 2018 Cumartesi saat 12.00’de kulübümüzün yeni idari binasında yapılmasına karar verilmiştir” denildi.
Fırtına derbiye 9 eksikle çalıştı

Trabzonspor, ligin 13. haftasında oynayacağı F.Bahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda milli takım kamplarında bulunan Amiri, Hosseini, Kucka, Novak, Esteban, Abdülkadir Ömür’ün yanı sıra Sosa ve kadro dışı bırakılan Onur ile Burak yer almadı. Bu arada F.Bahçe ile Trabzonspor arasında Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. Fiyatlar 35 ile 400 TL arasında değişiyor.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
5 yıl önce