|

Karan sert çıktı: Neyin kafasındasınız?

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan, 'Adam Barcelona’ya transfer oluyor. Biz halen eleştiriyoruz' diyerek Arda Turan'ı eleştirenlere sert tepki gösterdi.

Yeni Şafak
15:10 - 27/07/2015 Monday
Güncelleme: 15:35 - 27/07/2015 Monday
IHA

Ailesiyle birlikte Bodrumda tatilde olan Ümit Karan, Türk futbolu ve Süper Lig'de yapılan transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.



Süper Lig'de yapılan transferle ilgili Karan, “Türk futboluna önemli isimler geldi. Bu sezon enteresan bir lig olabilir. Türk futbolu çıkış yapmak zorunda. Bu taşın altına artık herkes elini koyacak. Bırakacaklar dostluğu, düşmanlığı futbola herkes odaklanmak zorunda. İyi transferler oldu. Türk futbolu bu sezon iyi transferler yaptı. İyi bir yarışa gireceği görülüyor. Fenerbahçe iyi transferler yaptı, Galatasaray'ın da iyi transferler yapacağını düşünüyorum. Beşiktaş ise Şenol Güneş ile beraber iyi bir kadro oluşturdu. Futbol bu yıl çok keyifli geçecek" ifadelerini kullandı.



Arda'yı eleştirenlere tepki

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ı da tebrik Ümit Karan Arda'ya laf söyleyenlere ise sert tepki gösterdi. Karan, Arda'yı bizzat tebrik ettiğini söyleyerek “Ben bu ülkeyi anlamıyorum. Adam Barcelona'ya transfer oluyor. Biz halen eleştiriyoruz ya. Oraya niye gidiyor, oynayamayacak diyoruz. Adam Barcelona'ya transfer oluyor neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ne düşünüyorlar da böyle yorumlar yapılıyor. Dünyanın en büyük takımına transfer oldu ve çok güzel bir ücretle oldu. Biz bununla gurur duyacağımıza diyoruz ki; Arda o takımda oynayamaz. Sana ne oynayamamasından" dedi.



#ümit karan
#arda turan
#barcelona
9 years ago