|

Karşıyaka'da gündem Erdal Acar

Karşıyaka'ya Süper Lig yolunda karşılıksız destek vereceğini açıklayarak camiada büyük merak uyandıran işadamı Erdal Acar, temaslarını sürdürüyor.

Yeni Şafak
14:20 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 11:25 - 5/05/2015 Salı
DHA

Kulüp binasında dün Başkan Fatih Diniz, Divan Kurulu Başkanı Sadri İşçimenler ve bir grup yöneticiyle toplantı yapan Acar, daha sonra camianın önemli isimlerinden eski 2'nci Başkan Nazım Torbaoğlu'yla yemek yedi. Yemekte Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı ile eski yöneticiler Gökhan Şensan ve Tamer Ustaoğlu da bulundu.



Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Erdal Acar'ın İzmir'e gelmeden önce de Nazım Torbaoğlu'nu arayıp kulüp ve kongre süreciyle ilgili bilgi aldığı öğrenildi. İsmi başkan adayları arasında anılan Ali Erten'in de Nazım Torbaoğlu'yla görüşme yaptığı belirtildi. Daha önce aynı yönetimde görev yapan Erten ve Mutlu Altuğ'un potansiyel adaylar olarak ön plana çıktığı Karşıyaka'da henüz resmi adaylık açıklaması yapan olmadı. Başkan Fatih Diniz ise geçen hafta aday olmayacağını açıkladı.



Merak uyandırdı

Erdal Acar'ın Karşıyaka'ya ani ilgisi, yeşil kırmızılı camiada büyük merak uyandırdı. İstanbul'da lüks konut projeleri yapan Acar'a, siyasi çevrelerin seçimler öncesi bu yönde bir yönlendirmede bulunduğu iddia edildi. Başkanlık ve yöneticilikte gözü olmadığını dile getiren Erdal Acar, yönetime kulübün 35 milyon TL'lik borcunu karşılıksız yapılandırıp takımı Süper Lig'e taşımayı vaad etti. Sosyal medyada bir kısım taraftar gelişmeleri sevindirici bulurken, bir bölümü ise olaya kuşkuyla yaklaştı.



Ahmet Davutoğlu'nun temel atma törenine katılabileceği iddiası

Karşıyaka'da 15 bin kapasiteyle yenilenecek İlçe Stadı'nın temeli 24 Mayıs'ta atılacak. O tarihte Manisa ve İzmir'de miting yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da temel atma törenine katılabileceği iddia edildi. Davutoğlu'nun resmi programı henüz açıklanmadı. Uzun süreli bekleyişin ardından 2 Mayıs Cumartesi günü yıkımına başlanan eski İlçe Stadı'na inşaat ruhsatı almak için kamulaştırma çalışması sürüyor. Stadın zemin etüdü, zemin iyileştirme, temel kazımı gibi altyapı çalışmaları için ruhsat şartı yok.



Bu defa Yiğit ve Okan kavgası

PTT 1'inci Ligi'nde play off iddiası azalan Karşıyaka'da futbolcuların isimleri de hergün yeni bir olayla anılmaya başladı. Ahmet Arı'nın Denizlispor deplasmanından önce sabaha karşı barda görüldüğünün ortaya çıkmasından sonra Mehmet Yiğit ve Onur Okan'ın da tesis dışında yumruk yumruğa kavga ettiği öğrenildi. İki futbolcudan da savunma isteyen yönetim, disiplinsiz davrananlara ağır cezalar kesecek.


#karşıyaka
#erdal acar
#gündem
9 yıl önce