|

Kartal defansı yenileyecek

Beşiktaş'ta savunma hattında yapılan hatalar teknik direktör Şenol Güneş'i yeni arayışa itti. Deneyimli çalıştırıcı sağ bek, sol bek ve stoper olmak üzere savunma hattına 4 takviye yapmayı planlıyor.

09:21 - 8/11/2022 Salı
Güncelleme: 11:10 - 8/11/2022 Salı
Yeni Şafak
Masuaku ve Rosier
Masuaku ve Rosier

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, göreve geldiğinde dile getirdiği savunma hatalarıyla Ümraniyespor ve Galatasaray maçlarında yüzleşince, bu konuda hamleler yapmaya karar verdi.

Deneyimli çalıştırıcı bireysel hatalardan şikayetçi olurken, Dünya Kupası arasında bu konuda ekstra çalışmalar yapacak.

İlk 11'de Saiss ve Tayyip Talha'yı kullanan tecrübeli teknik adamın Montero, Necip ve Welinton gibi alternatifleri bulunuyor.

4 takviye kapıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i sıkıntıya sokan önemli konu ise kanat beklerinin kötü performansı. Sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyen Masuaku ile sakatlığı nedeniyle maçı yarım bırakan Rosier'in performansları, tecrübeli çalıştırıcıyı memnun etmedi.

Önce Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Serik Belediyespor ardından Süper Lig'deki Antalyaspor maçını görmek isteyen Güneş, savunma ile ilgili de kesin kararını verecek.

Tecrübeli çalıştırıcı, stoper, sağ bek ve sol bek için izlenecek yol haritasını yönetime sunacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın 4 takviye yapması bekleniyor.

  • Türkiye'de ara transfer dönemi ise 2 Ocak'ta başlayacak. Yapılacak takviyeler için son tarih ise 8 Şubat olacak.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
1 yıl önce