|

Kartal'a 90+5 şoku

Zirveyle arasındaki farkın açılmaması için Konya deplasmanına çıkan Beşiktaş, Yatabare’nin penaltı golüyle geriye düştüğü maçta Love ve Lens ile öne geçse de 90+5’te Hurtado’nun golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu. 62 dakika 10 kişi oynayan siyah-beyazlılar, üst üste 4. deplasman maçını da kazanamadı.

Yeni Şafak
04:00 - 8/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:32 - 8/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Atiker Konyaspor deplasmanında Yatabare’nin penaltı golüyle geriye düşen Beşiktaş, Vagner Love ve Jeremain Lens’in attığı gollerle öne geçmesine rağmen uzatmada gördüğü golle yıkıldı: 2-2.
Atiker Konyaspor deplasmanında Yatabare’nin penaltı golüyle geriye düşen Beşiktaş, Vagner Love ve Jeremain Lens’in attığı gollerle öne geçmesine rağmen uzatmada gördüğü golle yıkıldı: 2-2.

Süper Lig’de zirveden uzaklaşmamak için çıktığı Atiker Konyaspor deplasmanında Yatabare’nin penaltı golüyle geriye düşen Beşiktaş, Vagner Love ve Jeremain Lens’in attığı gollerle öne geçmesine rağmen uzatmada gördüğü golle yıkıldı: 2-2. Siyah-beyazlıların böylece 3 resmi maçlık kazanamama serisine de son veremedi. 28. dakikada Ömer Ali’nin şutunda Vida ceza sahası içinde topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterirken, Beşiktaşlı oyuncu da direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

31’de penaltı atıyını kullanan Yatabare ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. 45’te sağdan Ömer Ali’nin kullandığı kornerde Uğur’un kafa vuruşunu kaleci Karius kontrol etti. 49. dakikada Konyaspor kornerinde Medel’in, Uğur’u düşürmesine penaltı veren hakem Ümit Öztürk, VAR’a gitse de kararını değiştirmedi. 52’de topun başına geçen Yatabere’nin şutu üst direkten dışarı çıktı.

73’te Yatabare’nin vuruşunda top top kaleye çizgisine paralel bir şekilde gitti. 79. dakikada sağ kanatta topla buluşan Oğuzhan, altı pasa kesti. Vagner Love, ayak hizasından kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1. 2 dakika sonrasında Lens, rakibinden sıyrılıp Babel’i gördü. Ceza sahasına giren Babel bu kez Lens’e pasını verdi. Lens bekletmeden vuruşunda ağları buldu: 2-1. 90+5’te Ömer Ali’nin sağdan kullandığı kornerde Skubic kısa pasını arka direğe çıkardı. Arka direkteki Hurtado kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturdu: 2-2.

#Beşiktaş
#Yatabare
#Lens
6 yıl önce