|

Kartal’a Ada’dan 18’lik Kurt stoper

Savunmaya takviyeyi İtalya’da arayan Başkan Fikret Orman’a İngiltere’den haber geldi. Chelsea Kulübü, sezon başında alınmak istenen 20 yaşındaki genç savunmacı Kurt Zouma’yı kiralayabileceklerini belirtti

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:12 - 16/12/2014 Salı
Yeni Şafak

Devre arası transfer dönemini hareketli geçirecek Beşiktaş’ta her geçen gün yeni isimler ortaya çıkıyor. İtalya’ya çıkarma yaparak Milan-Napoli maçında Gökhan İnler, Mexes, Zapata ve Henrique gibi isimleri yakın markaja alan Başkan Fikret Orman, özellikle Gökhan ve Mexes üzerinde yoğunlaşsa da Beşiktaş ile ikili ilişkileri iyi olan Chelsea Kulübü, siyah-beyazlılara haber gönderdi. İngiliz ekibi, sezon başında transferi için görüşülen ancak satışına onay çıkmayan Kurt Zouma için Beşiktaş’a ‘kiralayabiliriz’ mesajını iletti. 20 yaşındaki stoperin kiralanmasına sezon başında onay vermeyen Chelsea, devre arasında transfere sıcak bakıyor. Başkan Orman’ın önümüzdeki günlerde Chelsea yönetimiyle görüşmek için İngiltere’ye gitmesi bekleniyor. Zouma, bu sezon Premier Lig’de 2 maç oynarken, Şampiyonlar Ligi’nde 3, kupada 2 kez şans buldu. Fransa U21 Milli Takımı’nda da oynayan Zouma, 6 maçta oynayıp 1 gol kaydetti. 


Beşiktaş'ta stat krizi

Dün stat gündemiyle toplantı yapan Beşiktaş yönetimi, yarın Ç.Rize ile oynanacak kupa maçı için stat bulamadı. Başakşehir'deki çim sorunu  nedeniyle Bolu Atatürk Stadı için görüşmelere başlandı.


Pektemek taburcu oldu

Trabzonspor maçında Belkalem’in kafa darbesiyle burnu kırılan ve yüzünde kırıklar oluşan daha sonra 8 Aralık’ta bir operasyon geçiren Mustafa, dün taburcu oldu. Mustafa’nın sahalara dönüşü 3 ayı bulacak.


Gökhan Töre fırçayı yedi

G.Antep maçında rakibine dirsek atan, ancak ucuz kurtulan Gökhan Töre, hocası Bilic’ten kaçamadı. Hırvat hoca, "Gereksiz karttan dolayı eksik kalmamalıyız. Daha dikkatli ve sakin ol" dedi.

#Beşiktaş
#Milan-Napoli
#Gökhan İnler
9 yıl önce