|

Kartal'a golcü Fransa'dan

Fransız basını forvet arayan Beşiktaş'ın, Lyonlu Jimmy Briand ile temasta olduğunu iddia etti

.
00:00 - 11/01/2013 Cuma
Güncelleme: 00:06 - 11/01/2013 Cuma
Yeni Şafak
Kartal'a golcü Fransa'dan
Kartal'a golcü Fransa'dan

Paris Saint Germain'in Brezilyalı forvet oyuncusu Nene'nin transferinde mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, rotayı Olympique Lyonlu Jimmy Briand'a çevirdi. Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'equipe'in haberine göre, geçirdiği sakatlık nedeniyle 2 aya yakın bir süredir sahalardan uzak kalan Fransız golcü, siyah-beyazlı kulübün gündemine alındı. Fransız kulübünün başkanı Jean-Michel Aulas yaptığı açıklamalarda iyi bir teklif gelmesi halinde kontratı önümüzdeki sezon sona erecek oyuncularını göndermeye sıcak baktıklarını ifade etti.

Bu sezon Bafetimbi Gomis, Lisandro Lopez ve genç oyuncu Lacazette ile amansız bir forma yarışına giren 27 yaşındaki oyuncu, sakatlanmadan önce forma giydiği 10 karşılaşmada 1 kez fileleri havalandırabildi. 2010 yılında Rennes'ten 7,5 milyon Euro bonservisle Lyon'a transfer olan Briand, 80 maçta 16 gol atmayı başardı.

Antalya'da Kartal Yuvası

Antalya'da 'Kartal Yuvası' mağazası teknik direktör Samet Aybaba ve İbrahim Toraman, Necip ve Holosko'nun katılımıyla açıldı. Tarftarlar imza almak için birbiriyle yarışırken Aybaba ve futbolcular 900 TL'lik alışveriş yaptı.

Bizi önümüzdeki sene görün
Başkan Orman, hem transfer ve hem de skor olarak Beşiktaş'ın farkını herkesin göreceğini söyledi

Başkan Fikret Orman, Ege'deki taraftar derneklerini ziyaret etti. Orman, kulübü gidersel yönde küçülttüklerini belirtirken, 'Önümüzdeki devre arasından sonra transferlerin nasıl gerçekleştiğini, yeni Oğuzhanların nasıl geldiğini ve skorsal yönde Beşiktaş'ın nerede olacağını herkes görecek' dedi.

11 yıl önce