|

Kartal'a test sürüşü

Takımdaki oyunculara şike iddialarını konuşmalarını yasaklayan Roland Koch, İspanya'daki turnuvada herkesin gözünün Beşiktaş üzerinde olacağını ve şampiyonluğa oynayan takım olduklarını göstermeleri gerektiğini belirtti.

00:00 - 20/07/2011 Çarşamba
Güncelleme: 23:27 - 19/07/2011 Salı
Yeni Şafak
Kartal'a test sürüşü
Kartal'a test sürüşü

Saha dışında yaşanan gelişmeler bir yana Beşiktaşlı futbolcular özel bir turnuva için bugün İspanya'ya gidecek. “Bizim işimiz sadece saha içerisinde” diyen ve İspanya'daki turnuvayı ciddiye aldıklarını söyleyen yardımcı antrenör Roland Koch, Atletico Madrid ve Granada ile oynayacakları maçların kendileri için belirleyici unsur olacağını ifade etti. Alman çalıştırıcı, “Haziran ayından beri futbolculara kondisyon yükleme idmanları yaptırdık. Avusturya kampında idmanların ağırlığı ve yoğunluğu arttı. Yavaş yavaş tempoyu yakalıyoruz. Herkesin gözü Beşiktaş'ın üzerinde olacak. Kadrosunda birçok yıldız futbolcu bulunduran bir ekibin son durumu İspanyol medyasının da merak ettiği bir konu” dedi.

Koch, özellikle Atletico Madrid ile oynayacakları karşılaşmaya odaklandıklarını belirterek, “Sakatlığı bulunan Guti Hernandez'i Süper Kupa finaline saklamak istiyorduk. Ancak, 14 yıl ter döktüğü İspanya'da sahada olmak istiyor. Hepimizin ortak hedefi Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu İspanya'da en iyi şekilde temsil etmek” şeklinde konuştu. Bu arada Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, teknik heyet ve futbolculardan İspanyol medyası tarafından gelebilecek şike ile ilgili sorulara cevap vermemelerini istedi.

13 yıl önce