|

Kartal'da rota Rolando

Oyuncuyla 1 milyon 900 bin Euro'luk yıllık ücretle ön anlaşma sağlayan Beşiktaş, Porto'dan 4 milyon Euro'luk bonservisi aşağı çekmeye çalışıyor

Süleyman Hatısaru
00:00 - 7/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:18 - 7/06/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Kartal'da rota Rolando
Kartal'da rota Rolando

Yeni sezon öncesi takıma mutlak stoper takviyesi yapacak Beşiktaş'ta rota bir kez daha değişti. Teknik direktör Slaven Bilic'in ilk sırasında yer alan Rodrigo Moledo konusunda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla yaptığı bonservis pazarlığını mutlu sonla bitiremeyen yönetim, diğer alternatife yöneldi. Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Portekiz'e giderek Rolando için Porto ile pazarlığa oturdu. Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek Rolando ile de görüşen Torunoğulları, yıllık 1 milyon 900 bin Euro'ya prensipte anlaştı. 19 kez Portekiz Milli Takım forması giyen, geçen sezonu İnter'de kiralık geçiren 28 yaşındaki yıldızın bonservisinde uzlaşma zemini aranıyor. Porto, 4 milyon Euro isterken, siyah-beyazlılar Moledo'da olduğu gibi rakamı 3 milyon Euro'ya çekmeye çalışacak.

BİR DİĞER ADAY BOUGHERRA

Fransız basını da Beşiktaş'ın Cezayirli Madjid Bougherra'yla ilgilendiğini öne sürdü. Dünya Kupası için Cezayir Milli Takımı'nda kampta bulunan tecrübeli savunmacının düşük maliyetinin siyah-beyazlılar için bir artı olduğu öne sürüldü. Katar ekibi Lekhiwya ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki stoperin bonservis sorunu bulunmuyor.

Fernandes'e 10 milyon Euro verdik, istemediler

Lokomotiv Moskova'ya imza atan Fernandes'in bedelsiz gitmesi Beşiktaş'ta tartışılırken, Rus ekibinin Başkanı Olga Smorodskaya, yaraya tuz bastı. Smorodskaya, 'Beşiktaş'a geçen yaz 10 milyon Euro'dan fazla verdik, kabul etmediler' dedi.

10 yıl önce