|

Kartal'da sıcak temas

Devre arası takıma bir kaleci, bir de stoper takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş, bu konuda somut adımlar atmaya başladı. Siyah-beyazlılar, transfer listesinin başında yer alan Ukrayna'nın Dnipro takımının kalecisi Denys Boyko ve stoper Douglas Silva'nın transferi konusunda büyük aşama kaydetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/12/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:50 - 21/12/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

İki oyuncunun da menajerliğini yapan Vadim Shabliy ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelen Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, son detayları konuşmaya başladı. 27 yaşındaki Ukraynalı kalecinin İstanbul'a gelmeye sıcak baktığını dile getirirken, bonservis konusundaki anlaşmazlığın giderilmesi için pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan ve UEFA'nın mali disiplin şartları nedeniyle Avrupa kupalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Dnipro'nun da Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor.



İkisi için toplam 3 milyon euro

UEFA'nın gözetimi altında bulunan siyah-beyazlı takımın da bundan dolayı dikkatli davrandığı ve iki oyuncu için ancak 3 milyon Euroluk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Ukrayna kulübünün teklifi kabul etmesi durumunda bu transferin gerçekleşebileceği ifade ediliyor. Bu sezon ligde 15, UEFA Avrupa Ligi'nde 6, Ukrayna Kupası'nda 1 olmak üzere toplam 22 maçta forma giyen kaleci Boyko, toplam 23 gol yedi. Bu sezon takımıyla 21 maça çıkan 25 yaşındaki Brezilyalı Douglas ise tatlı sert oyunun karşılığında 4 sarı kart gördü. Forvetlere göz açtırmayan Douglas, zaman zaman ileri çıkışlarla hücuma da destek veriyor.



Tolgay Arslan takıma döndü

Sezon başındaki hazırlık kampında sakatlanan ve ameliyat olan Tolgay Arslan, tedavi sürecini tamamladı.Tolgay, dün antrenör Dolu Arslan eşliğinde çalışmalara başladı.



Beşiktaş'ın rakibi Osmanlı

Süper Lig'de bugün Ankara deplasmanında Osmanlıspor ile karşılaşacak Beşiktaş, ilk yarıyı lider bitirmenin hesaplarını yapıyor. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacak siyah-beyazlı takımda eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor. G.Saray derbisinde bel ağrısı nedeniyle oynamayan ve kupada dinlendirilen kaleci Tolga, Ankara kafilesinde yer aldı. Teknik direktör Şenol Güneş, kalede kimi oynatacağı kararını maç saatinde verecek.



Taraftar bilet isyanında

Siyah-beyazlı taraftarlar, Ankara'daki maçta kendilerine yönelik uygulanan bilet fiyatları nedeniyle büyük tepki gösterdi. Osmanlı yönetiminin, Beşiktaşlılara ayırdığı biletleri 130 TL'den satması siyah-beyazlı taraftarları isyan ettirdi. Bu nedenle satışa çıkan biletlerin henüz tam olarak bitmediği ifade edildi.


#fikret orman
#transfer
#beşiktaş
8 yıl önce