|

Kartal'da son aday Keane

Beşiktaş, ünlü İrlandalı golcü Robbie Keane'i transfer etmek için girişimlerde bulundu. Siyah-beyazlı yönetim görüştüğü 3 isimden biriyle bu akşama kadar anlaşma imzalamak istiyor.

Engin Albayrak
00:00 - 1/09/2010 Çarşamba
Güncelleme: 01:23 - 1/09/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal'da son aday Keane
Kartal'da son aday Keane

Beşiktaş bu akşam sona erecek transfer sezonunda Tottenham'dan Robbie Keane'i gündemine aldı. Geçen sezonun ikinci yarısını Celtic'te kiralık geçiren Keane için Beşiktaş'ın yanı sıra başta West Ham United olmak üzere bir çok takımın da devrede olduğu bildirildi. 30 yaşında ve 1.75 cm boyundaki Keane İrlanda Milli Takımı'nın en çok gol atan oyuncusu durumunda. Kariyeri boyunca Wolverhampton, Coventry City, Inter, Leeds United, Tottenham, Liverpool ve Celtic'te oynayan Keane için Tottenham 10 milyon euro istiyor. Beşiktaş'ın ise futbolcuya 3 yıllık sözleşme, haftalık 85 bin euro ve ilk 11 garantisi verdiği iddia edildi. Başkan Yıldırım Demirören dün kulüp binasında yöneticilerle forvet transferi konusunda toplantısı yaparken, hasta eşini Amerika'ya getiren Serdar Adalı'nın olmaması nedeniyle olası bir eksik imza krizi yaşanmaması için Fahrettin Curoğlu'nun toplantıya katıldı. Bu arada Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Robinho Milan ile anlaştı.


1 milyona geldi bedavaya gitti

Manisaspor'dan 2008'de 1 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Uğur İnceman'ın sözleşmesi feshedildi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, yeni sezonda Medical Park Antalyaspor forması giyecek. Antalyaspor, Uğur İnceman transferi karşılığında Beşiktaş'a hiçbir bedel ödemeyecek.


Schuster takımına rakip arıyor

Teknik direktör Bernd Schuster, A Milli Takım maçları sebebiyle lige verilen arada hazırlık maçı yapacakları rakip arıyor. Yönetime bu talebini ileten Schuster, "A2 ile oynayalım" şeklindeki öneriye, "Onlarla her zaman oynarız. Karşımda farklı bir takım görmek istiyorum" cevabını verdi.


14 yıl önce