|

Kartal'da son isim Macheda

Bebe'nin yerine maliyeti düşük forvet oyuncusu arayan siyah-beyazlı takımın gündemine son olarak Manchester United'ın genç futbolcusu Macheda geldi.

Engin Albayrak
00:00 - 22/08/2011 Pazartesi
Güncelleme: 02:02 - 22/08/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Kartal'da son  isim Macheda
Kartal'da son isim Macheda

Beşiktaş, bir yandan yabancı futbolcu transferi için kaynak ararken diğer yandan da dövizin artmasını düşünüyor. Forlan, Cardozo ve Adebayor gibi yıldız transferlerinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen siyah-beyazlılar, maliyeti daha düşük, genç ve gelecek vadeden futbolculara yöneldi. Pizzi ve Lima'nın üzerinde duran Beşiktaş'ın gündemine son olarak da Macheda geldi. Manchester United yönetiminin Beşiktaş'a Bebe'nin tüm sağlık masraflarının kendilerinin karşılayacağını belirtirken, Beşiktaş'ın mağduriyetini de gözönüne alarak başka bir futbolcuyu kiralayabileceklerini bildirdi. İngiliz kulübünün Bebe'nin yerine 19 yaşındaki İtalyan futbolcu Federico Macheda'yı siyah-beyazlı takıma önerdiği bildirildi. Başkan Yıldırım Demirören'in hafta içinde İngiltere'ye giderek önce Manchester United yönetimi ile Bebe transferini çözümleyeceği daha sonra ise İspanya'ya geçerek Lima için Bragalı yöneticiler ile masaya oturacağı belirtildi.


Ferrari CAS'a başvurdu

Ferrari sözleşmesini tek taraflı feshederken, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurdu. İtalyan oyuncu 8 aydır para alamadığını belirtirken, kalan 2 sezon için alacağı 5 milyon Euro'nun yüzde 60'ı ve geçmiş yıllara dönük alacaklarını istedi. Beşiktaş da karşı atağa geçti.



13 yıl önce