|

Kartal''da son karar Holebas

Büttner ve Fabricio''da mali problemleri aşamayan Beşiktaş''ın Yunanlı sol kanat oyuncusuyla anlaştığı ve Olympiakos ile pazarlıklarda sona gelindiği öğrenildi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 10/08/2013 Cumartesi
Güncelleme: 01:23 - 10/08/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Kartal''da son karar Holebas
Kartal''da son karar Holebas

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş''ın kararını Yunan futbolcu Holebas''tan yana kullandığı iddia edildi. Listesinde Milanlı Antonini, Malagalı Eliseu, Internacionalli Fabricio gibi isimler bulunan siyah-beyazlıların, Olympiakos forması giyen Jose Holebas''la anlaştığı, Yunan kulübüyle de bonservis pazarlığında son noktaya geldiği öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcu için kulübü ile yapılan görüşmelerde 2 milyon Euro''luk bonservis bedelinde uzlaşma sağlanırken, ödemeler konusundaki ufak pürüzlerin önümüzdeki günlerde çözülerek sözleşme imzalanması bekleniyor.

2010 yılında Almanya''nın 1860 Münih takımından Olympiakos''a transfer olan Holebas, istikrarlı çizgisi ve sol kanatta hücuma verdiği destekle tanınıyor. Yunan oyuncunun transferinde sorun çıkması durumunda rotanın her konuda anlaşılan Milanlı Antonini''ye çevireceği ifade edildi.

Beşiktaş Olimpiyat''a çıkıyor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamın-da Süper Lig''in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor ile bugün özel maçta karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı''nda yapılacak karşılaşma saat 20.00''de başlayacak ve D-Smart''tan naklen yayınlanacak. Öte yandan, Beşiktaş taraftarlarının yeni sezon kombine kartlarının Rizespor maçında geçerli olacağı bildirildi.


11 yıl önce