|

Kartal'dan Barinov hamlesi

Transfer döneminin başlamasıyla eksik bölgelere hamle yapmaya hazırlanan Beşiktaş, Wout Weghorst'un yerini doldurmak için Aboubakar ile temas halinde. Diğer taraftan orta saha transferi için de hamle yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Dimitri Barinov için temas halinde. Detaylara haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi
10:27 - 14/01/2023 Saturday
Güncelleme: 10:59 - 14/01/2023 Saturday
Yeni Şafak
Barinov, 15 maç Rusya milli takımında görev yapmıştır.
Barinov, 15 maç Rusya milli takımında görev yapmıştır.

Weghorst'un takımdan ayrılmasının ardından Al-Nassr'daki eski golcüleri Vincent Aboubakar ile görüşen Beşiktaş'tan orta saha için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Rus basınına göre, siyah-beyazlılar Lokomotiv Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki önlibero Dimitri Barinov için resmi görüşmelere başladı.

"Teklif yapacağız"

Rus basınına konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, 26 yaşındaki futbolcu için Lokomotiv Moskova'ya teklif yapacaklarını açıkladı. Kazancı, "Barinov yakından takip ettiğimiz isimlerden birisi ve yakın zamanda Lokomotiv Moskova'ya teklif yapacağız" dedi.

Beşiktaş, 26 yaşındaki futbolcu için Lokomotiv Moskova ile ilk teması gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın 6 numara transferinde önceliğinin Barinov olduğu ve yapılan ilk temasın olumlu olduğu belirtildi.

Dimitri Barinov kimdir?

11 Eylül 1996 doğumlu olan Barinov, Moskova yakınlarındaki Ogudnevo'da dünyaya gelmiş, Master Saturn'de futbola adım atmış ve çok geçmeden Lokomotiv Moskova altyapısına girmiştir.

Kariyeri boyunca Lokomotiv forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, Moskova kulübünde tam 169 maça çıkmış, 7 gol 8 asistlik performans sergilemiştir. 2018-19 sezonundan itibaren takımın değişilmez isimlerinden olan Barinov, 2019-20 sezonunda çapraz bağ sakatlığı yaşadı.

#Dimitri Barinov
#Lokomotiv Moskova
#Beşiktaş
#Transfer
#Ceyhun Kazancı
1 year ago