|

Kartal''dan transfer taarruzu

Başkan Fikret Orman, Almeida''nın sözleşmesini uzatmak için çaba sarfederken, yönetici Tamer Kıran, Ozan İpek için İbrahim Yazıcı''yla görüştü. Teknik direktör Samet Aybaba ise Ukrayna''da Nene ve Milevski''yi izledi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 23/11/2012 Cuma
Güncelleme: 00:34 - 23/11/2012 Cuma
Yeni Şafak
Kartal''dan transfer taarruzu
Kartal''dan transfer taarruzu

Ara transfer döneminde kadroya birkaç takviye düşünen Beşiktaş, bunun için 3 koldan birden harekete geçti. Önceliği iç transfere veren siyah-beyazlılar, Fernandes''ten sonra diğer Portekizli Hugo Almeida''nın da sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı. Başkan Fikret Orman''ın görüştüğü Almeida''nın teklife sıcak baktığı ve ''Beşiktaş''ta mutluyum. İstediğiniz an yeni sözleşmeye imza atarım'' dediği öğrenildi. Bu arada Almeida''nın bonservisinin yüzde 45''ini elinde bulunduran Quality Football İreland Limited''in hisselerinin de alınacağı ifade edildi.

OZAN İPEK İÇİN FİYAT YÜKSELTİLDİ

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Ozan İpek transferi için İstanbul''da bir araya geldi. Kıran''ın daha önce önerdikleri 1.5 milyon Euro''luk teklifi 2 milyon Euro''ya çıkardığı, Bursaspor''un ise 4 milyon Euro''da ısrarcı olduğu ifade edildi. İki tarafın 15 gün sonra tekrar bir araya gelme kararını aldıkları belirtildi.

SAMET AYBABA DA TAKİPTE

Teknik Direktör Samet Aybaba da Şampiyonlar Ligi''nde önceki akşam Ukrayna''da oynanan Dinamo Kiev-PSG maçını tribünden izledi. Bir süredir PSG''den Brezilyalı Nene ile ilgilenen siyah-beyazlıların Mustafa Pektemek''in sakatlığıyla forvet arayışlarını hızlandırdığı ve Dinamo Kiev''in golcüsü Artem Milevski ile temaslarını sürdürdüğü öne sürülmüştü. Nene, maçın 87. dakikasında oyundan çıkarken Dinamo Kiev''de ise Milevski 67''de oyuna dahil oldu.

Zirvede olursak kimse şaşırmasın

Başkan Fikret Orman, geleceğin takımını kurarak siyah-beyazlı kulübün geleceğini garantiye aldıklarını söyledi. Orman yönetici arkadaşlarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde zamanın kendisini haklı çıkardığını söyledi. Başkan Orman, ''Önceleri çok eleştiriliyorduk ama yaptığımız hamlelerin doğruluğunu tartışmaya bile gerek yok. Çok kısa zamanda büyük işler başardık. Gereksiz transfer yerine nokta atışlarıyla gücümüze güç kattık. Bu sezon ligin zirvesinde yer alırsak kimse şaşırmasın'' dedi.

Yönetimden futbolculara prim jesti

Siyah-beyazlı yönetim, Medical Park Antalyaspor galibiyeti sonrasında futbolculara büyük bir jest yaptı. Daha önce galibiyete 10 bin TL prim veren yönetim, Antalyaspor maçı sonrasında ise futbolcuların hesaplarına 15''er bin TL yatırarak müthiş performanslarını ayrıca ödüllendirmiş oldu. Bankaya giden futbolcular hem paralarının zamamında yatırıldığını gördükleri için hem de primleri yüzde 50 zamlı olarak aldıkları için iki sevinci bir arada yaşamış oldu.

Kale Cenk Gönen''in

Teknik direktör Samet Aybaba, kalede görev değişikliğine gidiyor. Son iki maçta 6 gol yiyen İskoç McGregor''u formsuzluğundan dolayı yedek soyunduracak olan tecrübeli teknik adamın kalede Cenk Gönen''e görev vereceği öğrenildi.


11 yıl önce