|

Kartal'dan Van Persie seferi

Senegalli yıldızın yerine bir başka dünya yıldızı almayı düşünen siyah-beyazlılar, Manchester United günleri sayılı olan Van Persie'ye yöneldi. Başkan Fikret Orman, Hollanda'ya çıkarma yaparak oyuncu ve menajeriyle görüşecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:16 - 27/06/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta Demba Ba'nın takımdan ayrılması artık kesinleşince transferde bir numaralı gündem maddesi forvet transferi oldu. Senegalli yıldızı West Bromwich Albion'a 13 milyon Euro'ya satacak siyah-beyazlılar, yokluğunu da dünya yıldızıyla doldurmayı planlıyor. Bu doğrultuda temaslarını sıklaştıran yönetimin, Manchester Unitedlı forvet Van Persie için Hollanda'ya çıkarma yapacağı öğrenildi. Fenerbahçe ve G.Saray'ın da devrede olduğu yıldız oyuncunun Beşiktaş'tan yıllık 4 milyon Euro talep ettiği kaydedildi. Bizzat Başkan Fikret Orman, Hollanda'ya giderek yıldız oyuncu ve menajeriyle pazarlık masasına oturacak. Demba Ba'nın yerine en az onun kalitesinde bir oyuncu transfer etmek isteyen yönetim, taraftarı da düşünerek forvete dünyaca ünlü yıldız alınması konusunda hemfikir.



İngilizler Demba Ba için geliyor

Siyah-beyazlı takımda transferi şekillendirecek Demba Ba konusunda bugün önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. İlk etapta Çin kulübü Shanghai Shenhua ile 14 milyon Euro bonserviste anlaşan, Senegali yıldızın İngiltere'de oynama isteği doğrultusunda daha sonra West Bromwich Albion'un 13 milyon Euro'luk teklifine 'evet' diyen Beşiktaş yönetimi, İngiliz kulübü yetkilileriyle masaya oturuyor. West Bromwich, bugün transferi sonlandırmak için İstanbul'a geleceği kaydedildi.



'Benim için öncelik ailem'

Hollanda basınına geleceğiyle ilgili konuşan Van Persie, "Benim için önemli olan ailem. Ben bir aile adamıyım. onların mutlu olduğu yerde futbol oynamak istiyorum" dedi.





#Van Persie
#beşiktaş
#transfer
9 yıl önce