|

Kartal'ın acelesi yok

Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, yanlış transfer yapmaktansa geç yapmanın daha olumlu olacağını iddia ederek “Telaşa kapılmaya gerek yok” dedi.

Engin Albayrak
00:00 - 21/07/2007 Cumartesi
Güncelleme: 00:48 - 21/07/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Kartal'ın acelesi yok
Kartal'ın acelesi yok

Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının haftaya netleşeceği öğrenildi. Yanlış transfer yapmaktansa geç yapmanın daha olumlu sonuçları olacağına değinen Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, “Telaşa kapılarak bir an önce oyuncu almak yerine doğru futbolcuyu Beşiktaş'a getirmek çok daha iyi olacaktır. Önümüzdeki hafta içinde transfer konusu netleşecektir. İki yabancı hakkımızı kullanmayı düşünüyoruz. Yerli oyuncular astronomik paralar istediği için yurtdışındaki oyuncular maddi yönden bize daha cazip geliyor” dedi.


ANDERSON CLEBER İDDİASI

Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği Benfica'nın Anderson Cleber'in Beşiktaş ile anlaşma imzaladığını iddia eden Portekiz basını, Brezilyalı futbolcunun menajerinin siyah-beyazlılarla 4 yıllık sözleşme için el sıkıştığını ileri sürdü. Anderson'un, Corinthians'ta beraber oynadığı Ricardinho ve Bobo ile yeniden aynı takımda oynamaktan memnun olacağını açıkladığı bildirildi. Celalettin Kolot ise Anderson'un listelerinde yer alan oyunculardan biri olduğunu ancak anlaşma olmadığını açıkladı.


Divan bugün toplanıyor

Beşiktaş Divan Kurulu'nun 2007 yılı 2. olağan toplantısı bugün yapılacak. Ceylan Otel'deki toplantı saat 10.30- da başlayacak. Toplantıda, Divan Kurulu Başkanlığı ve kulüp yönetim kurulu faaliyetleriyle, Denetleme Kurulu raporları görüşülecek. Toplantı için Avusturya'dan dönen başkan Yıldırım Demirören'in önemli açıklamalar yapması bekleniyor.


Yıldız oyuncu için çalışıyoruz

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Beşiktaşlılar Derneğince yaptırılacak tesislerin temel atma törenine katıldı. Burada açıklamalar yapan Erdoğan, 2 futbolcu transfer etmek için çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, “Hocamızın raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz iki mevkiye transfer yapacağız. Bu futbolcuların yıldız olmasına çalışıyoruz, ama benim tercihim yıldız futbolcu olmasından daha çok takıma katkı sağlayabilecek kapasitede oyuncular olması. İki oyuncu alarak transferi kapatacağız” diye konuştu.


Kartal'ın efsane ismi Yusuf Tunaoğlu anıldı

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu, ölümünün 7. yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine Tunaoğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, asbaşkan Levent Erdoğan, genel koordinatör Sami Çoban, Divan Kurulu'nun eski başkanı Şeref Nasır ve camianın önde gelen üyeleri katıldı.


Kombine kartlarda bugün son gün

Beşiktaş'ta 2007-08 sezonu kombine kartı satışları bugün sona eriyor. Geçen sezon 20 bin kombine satışı gerçekleştirilirken, bu sezon bu sayının yarısını bulduğu bildirildi. Kart satışlarının geçen seneye oranla az olmasının nedeni olarak söz verilen yıldız transferinin bir türlü yapılamaması olarak gösteriliyor.


Avusturya'da gerçekleştirilen Wüstenrot CUP07 Turnuvası'nın finalinde Beşiktaş, Romanya'nın son lig şampiyonu Dinamo Bükreş'e penaltılarda 8-7 yenildi. Takımlar, her iki devrede de gol bölgesinde etkili olamayınca mücadelenin normal süresi 0-0 berabere tamamladı. Daha sonra penaltıatışlarına geçildi. 9 atışlık penaltılarda siyah-beyazlılarda Aydın ve İbrahim Kaş yaptığı vuruşları gole çeviremedi. Penaltılar sonrası 8-7 üstünlük sağlayan Dinamo Bükreş, turnuvanın şampiyonu oldu. Beşiktaş, bugün İstanbul'a dönecek.





17 yıl önce