|

Kartal'ın hocası bugün belli oluyor

Beşiktaş yönetimi bugün yapacağı toplantı sonrası anlaştığı isimlerden Eriksson, Gerets ve Van Gaal arasında tercih yapacak

Engin Albayrak
00:00 - 13/06/2012 Çarşamba
Güncelleme: 01:40 - 13/06/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal'ın hocası bugün belli oluyor
Kartal'ın hocası bugün belli oluyor

Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman yeni çalıştırıcının bugün belli olacağını söyledi. Orman, teknik adam konusunda çalışmalarının sonuçlandığını belirterek, 'Eriksson ile şartlar konusunda anlaştık, fakat imza yok. Çarşamba günü (bugün) yönetim kurulunda son kararımızı alıp, kamuoyu ile paylaşacağız. Kimse karamsar olmasın' dedi. Başkan Orman'ın Sven Goran Eriksson ile anlaşmasına karşın, Eric Gerets ve Van Gaal'in de Beşiktaş'a gelebileceği ifade edildi. Bazı yöneticilerin Orman'a, "Eriksson'a daha önce Türkiye aleyhine söylediği sözler ve özel hayatı nedeniyle tepkiler var. Samet Aybaba'yı getirelim' dediği öğrenildi. 2.Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol Komitesi üyesi Tamer Kıran da yeni teknik adamı bugünkü toplantı sonrası belirleyeceklerini söyledi.


Altınsay'dan sonra Cem Bilge de istifa etti

Beşiktaş yönetiminde fahri görev yapan İbrahim Altınsay'dan sonra İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge de istifa etti. Başkan Fikret Orman ile fikir ayrılığı içinde olan Bilge, istifayı twitter üzerinden duyurdu.


12 yıl önce