|

Kasımpaşa-Fenerbahçe: 2-0

Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa'ya 2-0 yenilen Fenerbahçe, deplasmanda galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Haber Merkezi
20:20 - 21/06/2020 Pazar
Güncelleme: 20:26 - 21/06/2020 Pazar
Yeni Şafak
Kasımpaşa-Fenerbahçe
Kasımpaşa-Fenerbahçe

Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 55. dakikada Mame Thiam ve 90+3. dakikada Yusuf Erdoğan'ın attığı golle 2-0 kazandı. Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 32'ye yükseltirken, Fenerbahçe ise 43 puanda kaldı.

Gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanda Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. Fenerbahçe ise sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Gustavo stoperde

Süper Lig’in 28.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de savunmada Luiz Gustavo görev aldı. Serdar Aziz’in sakatlığı sonrası oluşan boşlukta daha önce Marsilya’da da savunmada görev yapan Gustavo, Simon Falette ile savunma ikilisini oluşturacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Serdar Aziz’in sakatlığı sonrası savunmada görev yapan Jailson ise Kasımpaşa karşısına yedek kulübesinde başladı.

Ozan Tufan kadroya döndü

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kayserispor maçında direkt kırmızı kart görerek oyundan atılan Ozan Tufan, Ziraat Türkiye Yarı Final 2. maçında Trabzonspor mücadelesinde forma giyememişti. Tufan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç men cezası almış daha sonra ceza 1 maça düşürülmüştü. 25 yaşındaki futbolcu Trabzonspor maçında cezasını tamamlayarak Teknik Sorumlu Tahir Karapınar tarafından Kasımpaşa karşısında ilk 11’de şans verildi.




#Kasımpaşa
#Fenerbahçe
4 yıl önce