|

Kasımpaşa-Galatasaray: 1-4

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Sarı kırmızılılar, maç fazlasıyla Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Yeni Şafak
20:52 - 17/02/2019 Pazar
Güncelleme: 21:02 - 17/02/2019 Pazar
Yeni Şafak
Cezayirli yıldız Feghouli, Kasımpaşa maçında 3 gol atarak Süper Lig kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.
Cezayirli yıldız Feghouli, Kasımpaşa maçında 3 gol atarak Süper Lig kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa engelini 4-1'le geçti ve Medipol Başakşehir'i takibine devam etti. Maça damga vuran isim Süper Lig'de ilk kez hat-trick yapan Feghouli oldu.

Maçtan dakikalar;

Galatasaray'ın hızlı başlama çabasına Trezeguet'in bireysel çabasıyla olulşturudğu pozisyonlarla karşılık veren Kasımpaşa, ilk şutunda golü buldu. 14. dakikada ceza yayının içinden serbest atış kullanan Trezeguet, şık bir vuruşla Muslera'nın kapattığı köeşeden topu ağlarla buluşturdu.

Golden sonra Mısırlı oyuncu bir kez daha Galatasaray kalesini yoklasa da kontrolü ele geçiren Galatasaray oldu ve 22. dakikada beraberliği sağladı. Selçuk'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Koita'nın kafayla uzaklaştırmak istediği topu ceza yayı önünde Belhanda kontrol etti. Bu oyuncunun topu düzelttikten sonra yerden çektiği sert şutta top ağlara gitti.

28. dakikada Galatasaray öne geçti. Belhanda'nın sol çaprazdan yaptığı ortada Feghouli kale sahasında buluştuğu topu bekletmeden kaleci Scuffet'in bacaklarının arasından filelere yolladı ve takımını öne geçirdi.

52. dakikada Donk'un uzun pasında defansın arkasına sarkan Feghouli, Scuffet'in üzerinden aşırdı ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

Rahatladıktan sonra oyunu rölantiye alan Galatasaray, kaptığı toplarla hızlı ataklara çıktı. 68. dakikada Belhanda ile başlayan atakta Onyekuru'nun pasında Feghouli önce topu çekti sonra da hattricki tamamladı.

Kalan bölümde galatasaray kontrolü bırakmadı ve mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. Böylece puanını 42'ye çıkaran sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir'i takibine devam etti. Üst üste 5. maçını kaybeden Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.






#Süper Lig
#Kasımpaşa
#Galatasaray
5 yıl önce