|

Kasımpaşa yollarını ayırdığı hocasını tekrar göreve getirdi

Kasımpaşa'da teknik direktör İrfan Buz bugün görevinden istifa etmişti. Mavi beyazlı ekipte daha önce de Mehmet Altıparmak ile yollar ayrılmıştı. İstanbul ekibinin yeni hocasının kim olacağı merak konusu olurken anlaşmaya varılan teknik adamın ismi akşam saatlerinde belli oldu.

21:08 - 27/11/2020 Cuma
Güncelleme: 17:17 - 28/11/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Fuat Çapa geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'nın başında görev almıştı.
Fuat Çapa geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'nın başında görev almıştı.

Süper Lig'de son 3 sezonda teknik direktör konusunda sürekli değişime giden Kasımpaşa'da son olarak İrfan Buz 14 günlük çalışma süresinin ardından istifa etmişti.

Buz'un ardından Kasımpaşa'nın eski hocası Fuat Çapa ile anlaştığı belirtildi. TVNET 4X4Futbol yorumcusu Mehmet Ayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kasımpaşa'nın Fuat Çapa ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kasımpaşa Kulübü de açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktör Fuat Çapa ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız teknik direktörlük konusunda Fuat Çapa ile anlaşma sağlamıştır" ifadelerine yer verildi.

  • Hatırlanacağı üzere Fuat Çapa geçen sezon Kasımpaşa'da göreve getirilmiş ve sezonu iyi bir noktada bitirmesine karşın yollar ayrılmıştı.


#Kasımpaşa
#Fuat Çapa
3 yıl önce