|

Kasımpaşa'da Trezeguet sıkıntısı: Takımla çalışmıyor

Kasımpaşalı Trezeguet'nin, Al-İttihad'dan gelen teklifin kabul edilmemesi üzerine tepki gösterdiği ve takımla birlikte çalışmalara çıkmadığı belirtildi.

Yeni Şafak
15:55 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:41 - 19/12/2018 Çarşamba
Kasımpaşa'nın Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet bu sezon çıktığı 16 resmi maçta 5 gol attı 5 de asist yapma başarısı gösterdi.
Kasımpaşa'nın Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet bu sezon çıktığı 16 resmi maçta 5 gol attı 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa forması giyen Trezeguet yönetime adeta kazan kaldırdı. Mısırlı oyuncunun, Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımından aldığı teklifin yönetim tarafından reddedilmesi üzerine tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre Trezeguet'in Suudi Arabistan'da Slaven Bilic'in çalıştırdığı Al-İttihad takımından teklif aldığı ancak yönetim tarafından bu teklifin kabul edilmediği aktarıldı. Suudi Arabistan'a transfer olmaya sıcak bakan 24 yaşındaki futbolcunun, bu gelişmenin ardından yönetime tepki gösterdiği belirtildi.

Trezeguet'in bu gelişme üzerine 5 gündür takımla birlikte çalışmadığı ve çalışmalarını bireysel olarak sürdürdüğü ortaya çıktı.
Lazio ve Roma da istiyor
  • Mısır basını, Kasımpaşa'nın kanat oyuncusu Trezeguet'in Lazio ve Roma'nın transfer gündeminde olduğunu iddia etti. Lazio oyuncunun bonservisi için 6 milyon euro teklif ederken Kasımpaşa yönetiminin 10 milyon euronun altındaki teklifleri kabul etmediği belirtildi.




#Kasımpaşa
#Trezeguet
#Al-İttihad
5 yıl önce
default-profile-img