|

Kayıp Trabzonsporlu bulundu!

Trabzonspor'da, kendisine kulüp aradığı için ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Brezilyalı stoper Douglas Franco yeniden Trabzon'a döndü.

Yeni Şafak
16:19 - 13/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:31 - 13/01/2016 Çarşamba
DHA

Trabzonspor'da mali disiplini sağlamak için fazla forma şansı bulamayan ve düşük performanslı oyuncuların gönderilmesi adına yapılan çalışmalarda henüz sonuç alınamadı.



Bordo-Mavililerde Onur Kıvrak ve Özer Hurmacı'nın ücretlerinde yüzde 35'lik indirim yaparak katkıda bulunduğu kemerleri sıkma politikasını tüm takıma yaymak isteyen yönetimin bu konudaki görüşmeleri sürüyor.



Douglas geri döndü

Şu ana kadar sadece Serdar Gürler'in sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Trabzonspor'da, kendisine kulüp aradığı için ikinci yarı hazırlıklarına katılmayan Brezilyalı stoper Douglas Franco yeniden Trabzon'a döndü. Hiçbir kulüple anlaşma sağlayamayan Douglas Franco'nun takımla antrenmanlara çıkacağı ve gelecek teklifleri bekleyeceği vurgulandı.



N'Doye takım arıyor

Büyük umutlarla transfer edilen ancak ligde golle buluşamayan Senegelli forvet Dame N'Doye'nin de İngiltere seferi sürüyor. Kendisine kulüp bulması için izin verilen N'Doye'nin Sunderland başta olmak üzere bazı kulüplerle görüştüğü ancak henüz bir anlaşma sağlayamadığı öğrenildi. Bu iki oyuncuyu göndererek yıllık ücretlerinden kurtulmak isteyen yönetimin de çeşitli girişimlerde bulunduğu vurgulandı. Trabzonspor'da gönderilmesi gündemde olan Soner Aydoğdu'nun ise kupa maçlarında ortaya koyduğu performansla takımda kalmayı garantilediği belirtildi.



Bu arada Gaziantepsporlu Muhammet Demir konusunda henüz anlaşma sağlayamayan bordo-mavililerin, Çin'in Jiangsu takımında forma giyen İzlandalı forvet Kjartansson için de girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

#trabzonspor
#Douglas Franco
#dame 'doye
#transfer çalışmaları
8 yıl önce