|

Kayseri 'Emir'le

Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansla zirveye yakınlaşan Kayserispor, Antalyaspor karşısında son dakikalarda attığı gollerle mutlu sona ulaştı. İki takımın da bir çok gol pozisyonu yakaladığı maçın son 4 dakikasında sahneye çıkan Emir Kujovic, Kayseri'ye 3 puanı getirdi.

00:00 - 21/02/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:17 - 21/02/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Kayseri 'Emir'le
Kayseri 'Emir'le

Ligde gösterdiği başarılı performansla zirveye adım adım yürüyen Kayserispor, sahasındaki maçta Antalyaspor'u bitime 4 dakika kala bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Maçın genelinde Amrabat'la rakip kalede etkili ataklar geliştiren Kayserispor, diğer golcüsü Zalayeta'nın gününde olmamasının da etkilisyle ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Antalyaspor ise özellikle Tita ve Kenan'la deplasmanda gol arasa da beklenen gol gelmedi. İkinci yarıya Zalayeta Kujovic değişikliğiyle başlayan Kayserispor'da teknik direktör Şota, bu hamlenin meyvesini 90. dakikada aldı. 90+4. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Kujovic, maçın skorunu ilan etti: 2-0.


Ali ve Sedat Beşiktaş maçında yok

Antalyaspor'da Kayserispor maçında sarı kart gören Ali Turan ve Sedat Ağçay cezalı duruma düştü. Bu iki oyuncu Antalyaspor'un haftaya sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçta cezalı duruma düştükleri için forma giymeyecek.


Şota Arveladze zeminden şikayetçi

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, saha zeminin bozuk olması sebebiyle hızlı futbol oynayamadıklarını söyledi. Gürcü hoca, “Futbolcularım, 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadı. Bunun sonucunda da son dakikada da olsa kazandık” dedi.



13 yıl önce