|

Kayserispor-Fenerbahçe maçında Lionel Carole hastaneye götürüldü

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında, Joshua King ile çarpışan Lionel Carole hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi
20:19 - 4/03/2023 Cumartesi
Güncelleme: 21:37 - 4/03/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Carole'ün hastaneye götürüldüğü an
Carole'ün hastaneye götürüldüğü an

Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadelenin 40. dakikasında sakatlanan Lionel Carole, ambulansla hastaneye götürüldü.


Kırık şüphesi var

Bir pozisyon esnasında Fenerbahçeli futbolcu Joshua King ile çarpışan Lionel Carole yerde kaldı. Yere düşerken yüzünü zemine çarpan Carole, kısa bir süre baygınlık geçirdi. Her iki oyuncu için de sağlık görevlileri sahaya davet edildi. Saha içerisinde yapılan müdahaleler sonrasında Joshua King oyuna devam ederken, Carole ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Yüzünü sert bir şekilde yere vuran Carole'ün, burnunda kırık şüphesi olduğu ve travma geçirme riski taşıdığı için hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Carole yerine oyuna Anthony Uzodimma dahil oldu.


"Ciddi bir durumu yok"

Kayserispor'dan yapılan açıklamada Carole'ün ciddi bir durumunun olmadığı ifade edildi. Yapılan açıklamada, "Lionel Carole, bu akşam oynanan Fenerbahçe müsabakasında başına aldığı darbe neticesinde sakatlanarak oyundan çıkmıştır. Kayseri Acıbadem Hastanesi’nde yapılan tetkik ve muayeneleri sonucunda futbolcumuzun ciddi bir sağlık problemi olmadığı tespit edilmiş ve taburcu edilmiştir" denildi.


#Süper Lig
#Lionel Carole
#Kayserispor
#Fenerbahçe
1 yıl önce