|

Kayserispor son hazırlık maçını kazandı

Kayserispor Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Arnavutluk 1. Lig takımlarından Laci''yi 3-0 mağlup etti.

İha
00:00 - 4/08/2013 Pazar
Güncelleme: 13:44 - 4/08/2013 Pazar
Yeni Şafak
Kayserispor son hazırlık maçını kazandı
Kayserispor son hazırlık maçını kazandı

Sarı-kırmızılı takımın Laci ile oynadığı hazırlık maçındaki gollerini 2. dakikada Nobre, 63. dakikada Erdal ve 85. dakikada Cleyton kaydetti. Kayserispor''un flaş transferi Jaja''nın da son yarım saatte süre aldığı karşılaşmada Nobre''nin yerine oyuna dahil oldu. Karşılaşma sırasında sık paslar yaptığı gözlenen Kayserispor takımı yarın erken saatlerde kamp yaptığı Avusturya''nın Seefeld kasabasından ayrılacak.

Maç sonrasında açıklamada bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki havanın sıcak ve nemli oluşundan çekindiklerini belirterek, ''Oyuncularımız son hazırlık maçında bunun etkisini barındırmadan mücadele ettiler. Oyuncularımız sahada oyun mücadelesinin hepsini gösterdiler ve 3-0''lık bir galibiyetle oyun sona erdi'' dedi.

Karşılaşma sırasında Jaja''yı 30 dakika kadar saha içerisinde kullandıklarını ifade eden Prosinecki, ''Fakat istediğimiz form düzeyinde değil. Üzerinde çalışarak hazır hale getireceğiz. Bunlar maç oynaya oynaya antrenmanlarda zorlaya zorlaya oluyor.

Salih''le alakalı her şekilde mücadele eden bir oyuncu görev verdiğimiz dakikalarda üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Her iki oyuncumuzda üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Onlara güveniyorum'' diye konuştu.

Bobo''nun sakatlığının kamp sırasında tüm takımın keyfinin kaçırdığını anlatan Prosinecki, ''Bildiğiniz gibi Bobo birkaç ay sahalardan uzak kalacak. Onun dışında oyuncuların fiziksel durumu ve ağırlıkları ile oyunu istemeleri bizi son derece mutlu etti. Genel hatlarıyla baktığımızda üzerine koyduğumuz bir kamp oldu ve bu etapta sona erdi artık Türkiye''ye dönüyoruz. Bundan sonra da Kayseri''de hazırlıklarımızı sürdüreceğiz'' şeklinde konuştu.

Kayserisporlu oyuncu Salih Dursun ise iki haftaya kadar kendisinin hazır olacağını söyleyerek, ''Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bu yıl daha fazla golcü bir Salih göreceksiniz. Geçtiğimiz yıl ligi beşinci bitirdik. Bu sezon şampiyonlar ligi ve Avrupa kupalarında olan bir Salih''in takımı olacak'' ifadelerini kullandı.

Sabah saatlerinde Avusturya''dan ayrılacak olan Kayserispor 7 Ağustos''ta kadar izinli olacak. Sarı-kırmızılı takım daha sonra 11 Ağustos''ta Adana''da Adanaspor ile son hazırlık maçına çıkacak.

11 yıl önce